Michaela Conlin zazářila jako ztřeštěná Angela v oblíbeném seriálu Sběratelé kostí. Jak se herečce daří dnes?

Michaela Conlin zazářila jako ztřeštěná Angela v oblíbeném seriálu Sběratelé kostí. Jak se herečce daří dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čeští diváci znají Michaelu Conlin především z oblíbeného seriálu Sběratelé kostí, kde hrála postavu Angely Montenegro dlouhých dvanáct let. Seriál v roce 2017 nadobro skončil, a tak se herečce uvolnila cesta k dalším projektům. Co dělá sympatická americká herečka s čínskými a irskými kořeny dnes?

Čeští diváci znají Michaelu Conlin především z oblíbeného seriálu Sběratelé kostí, kde hrála postavu Angely Montenegro dlouhých dvanáct let. Seriál v roce 2017 nadobro skončil, a tak se herečce uvolnila cesta k dalším projektům. Co dělá sympatická americká herečka s čínskými a irskými kořeny dnes?

Hraje už od mala

Michaela Conlin se narodila 9. 6. 1978 v americké Pensylvánii, její maminka je Číňanka a otec pochází z Irska. Malá Michaela začala hrát už jako malá, když se teprve v pěti letech objevila ve školním přestavení Perníkový muž. Později vystudovala Tischovu školu umění v New Yorku a hrála i během studií v divadlech.

Poté odjela do Amsterdamu, kde studovala Mezinárodní divadelní program, vybrána byla do dokumentu Faktor To, který mapoval životy mladých začínajících herců v New Yorku. Do podvědomí diváků se ale zapsala až v roce 2005, kdy se začala objevovat na televizních obrazovkách právě v seriálu Sběratelé kostí. Tam vydržela až do jeho konce v roce 2017.

Konce seriálu litovat nemusí

V roce 2018 se Michaele zadařilo hned dvakrát. Opět se začala objevovat v seriálech, tím prvním byl seriál HBO s názvem Tady a teď, ve kterém se objevila vedle takových hvězd jako je Tim Robbins nebo Holly Hunter. Druhý seriál s názvem Yellowstone od Paramount Network byl neméně úspěšný, hlavní roli si zde zahrál Kevin Costner. Objevila se také v kladně přijatém sci-fi seriálu For All Mankind nebo ve filmu Bad Trip.

Nejdůležitější role

Tou nejdůležitější a nejkrásnější rolí ale je pro každou ženu role matky. Tou se Michaela Conlin stala v roce 2019, kdy porodila chlapečka. Daří se jí, jak v osobním, tak i v pracovním životě, a to i po konci Sběratelů kostí.

Se svou hereckou kolegyní ze Sběratelů kostí Emily Deschanel jsou kamarádky i ve skutečnosti.