Michaela Badinková z Ordinace: Jak si vede v divácké oblíbenosti její postava MUDr. Mázlové?

Michaela Badinková z Ordinace: Jak si vede v divácké oblíbenosti její postava MUDr. Mázlové?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Michaela Badinková je sice původem ze Slovenska, ale dalo by se říct, že ji čeští diváci už natrvalo adoptovali. V Čechách už zapustila kořeny a založila rodinu.

Dvaačtyřicetiletá rodačka z Malacek odešla do Prahy studovat DAMU a už se na Slovensko nevrátila. Televizní diváci si ji oblíbili už v jejím působení v nekonečném seriálu Ulice, ze kterého přešla do Ordinace v růžové zahradě. A samozřejmě nezůstala nepovšimnutá jako zrzečka z Básníků, kde pobláznila Štěpána Šafránka.

V roce 2019 proběhla v magazínu Expres anketa o nejoblíbenějšího herce/herečku nováckého seriálu a postava doktorky Aleny (tehdy ještě Rytířové), se umístila na čtvrtém místě.

Považte, že zloduch Darek byl třetí nejoblíbenější postavou a kdyby nebyl tak nudný, mohl se umístit i lépe!

Mladé doktorce Rytířové tenkrát diváci vyčítali, že je jako zpovykaná puberťačka, která neví, co chce. Uplynulo pár let, z nerozhodné blondýny se stala vážená paní Mázlová, která pomáhá obrušovat hrany mezi Lucií a Čestmírem a udržuje občas trochu výbušného manžela pod kontrolou.

Je vidět, že Michaela už je zasloužilá matka a manželka v reálném životě, a proto její současná seriálová postava působí naprosto přirozeně a můžeme jen doufat, že nám v seriálu chvíli vydrží. Ženy doktora Mázla totiž nemají „dlouhou životnost“.

Míša je už léta spokojená s hercem Janem Teplým, se kterým vychovává dvě dcery. Jana Teplého jí můžeme závidět, protože nejen že doma rád pomáhá, ale nestydí se dělat ani ryze ženské práce. A dokonce i vaří.

Badinková a Teplý – archivní foto, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Míša je populární také kvůli své aktivitě na sociálních sítích, kde zásobuje fanoušky fotkami ze svého života. Na herečce je sympatické, že stárne s grácií, nestydí se za vrásky a bez problémů se ukazuje bez líčení, nebo naopak s netradičním líčením.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.expres.cz