Mára z Ulice má nůž na krku a řítí se do obřího průšvihu

Mára z Ulice má nůž na krku a řítí se do obřího průšvihu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mára si na sebe šije bič a zaplétá se do pasti, ze které není úniku. Pokud by chtěl vycouvat, přišel by k úrazu. Jeho obchodní partner přistoupil na jeho podmínky a teď od něj očekává, aby splnil úkol. Vydírá ho a Mára toho přitom chtěl už dávno nechat. Když ještě obchodovali jen s cigaretami, bral to jako slušný přivýdělek s minimem rizika, ale teď začíná jít do tuhého. A přece jen má doma ostřílenou policejní vyšetřovatelku.

I u Marečků doma začíná přituhovat

Velikonoční nadílka u Marečků se opravdu vyvedla. Hlavně Vojtovi se moc líbila. Našel ve svém pokoji poklad, který ale nebyl schovaný pro něj. Vlastně ho ani neměl nikdo najít. Byly to Márovo tajné fondy, se kterými se rozhodně nechtěl pochlubit. Stěží by mu Karla uvěřila, že si vydělá statisíce taxikařením. 

Čtěte také: Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď

Jaké to bylo pro Kryštofa překvapení, když mu Karla ukázala jeho vlastní truhlu s tím, že ji našel Vojta jako poklad. Krve by se v něm nedořezal, když Karla žádala vysvětlení, o jaký poklad se jedná. Na jednu stranu se mu ulevilo, když ji otevřel a obsah byl prázdný. Mohl jí tedy namluvit cokoliv. Ale kam zmizely jeho velké peníze, to nevěděl. A malý objevitel se rozhodně nechystal mu to jen tak prozradit. Nakreslil pro tatínka mapu pokladu, ať se snaží. 

Kryštof nakonec peníze našel a proměnil Vojtovo poklad v obří auto, které si jeho syn přál. 

Čtěte také: Hvězda seriálu Ulice Filip Rajmont: temná minulost jeho rodiny

Kryštofovo utrácení se Karle přestává pozdávat. Její kriminalistický smysl jí radí dozvědět se více informací o Márovo obchodech. Nedávno si nemohl dovolit jet ani na hory a najednou kupuje náhrdelníky a drahé dárky pro dítě. Jak dlouho bude Kryštof schopen ještě takhle mlžit? Dostane do potíží i svou rodinu? Koneckonců už se Márovi v minulosti povedlo znepříjemnit život jemu i lidem v jeho okolí. 

Jakými průšvihy si Mára v Ulici prošel?

Před lety způsobil v opilosti dopravní nehodu, při které vážně zranil Terezu Jordánovou. 

Čtěte také: Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi

Z dob své temné minulosti a nezákonných kšeftů s Tonym, který byl dokonce zavřený ve vězení, si sebou nese šrámy a dluhy, které vyplují na povrch, když se mu zrovna daří coby spolumajiteli oblíbeného klubu Coolna. Je na čase je splatit, a tak se opět zadluží a o podnik přijde. Jako by to nestačilo, začne obchodovat s Eliášem, jedním z největších ďáblů z Ulice. 

Dožene Máru znovu jeho nenechavost a obliba v aktivitách na hraně zákona? Sledujte další díly seriálu a dozvíte se více. 

Čtěte také: Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?