Stanislav Majer z Ulice slaví dnes narozeniny

Stanislav Majer z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do Ulice nastoupil v roce 2013, aby ovlivnil vztah Moniky Farské a Kryštofa Marečka. Řeč je o herci Stanislavovi Majerovi, který v nekonečném seriálu ztvárnil postavu Michala Millera. Víte, že herec původně ani neměl být hercem a že 5. června oslaví 44 let? 

Michal Miller dokonale zamotal hlavu Monice Farské 

Centrem všeho dění v Ulici je hospoda U Henryho, ve které se většina postav z Ulice potkává, ať už u piva nebo na obědě. Za sedmnáct let právě tato hospoda několikrát změnila své majitele. Založil ji Henry Rettig, díky kterému vzniklo spojení „jdu k Henrymu”. Doteď Henry v hospodě pracuje, ale už jen jako číšník. Diváci dobře vědí, že aktuálně hospodu vlastní podnikatelka Kateřina Dubovská v podání herečky Martiny Randové.

Pamatujete si ale na dobu, kdy měl s hospodou velké plány Michal Miller? Pohledný muž se v Ulici objevil, aby zkusil štěstí v podnikání. Ihned si získal srdce Moniky Farské, která byla podobně podnikavá jako on. Michal Miller nebyl úplně samotář, ale také to nebyl ten typ člověka, který má kolem sebe spoustu lidí a který se se svými problémy svěřuje kdekomu.

S Monikou se však nějakým způsobem sblížil, a to natolik, že začala mít pocit, že má u něj šanci. Mělo to však háček, protože v tu dobu chodila s Márou. Zdá se, že se scénáristé rozhodli dřívější smůlu Kryštofa Marečka v lásce zopakovat. Už tehdy ho Monika kvůli Michala opustila.

Nemohla si pomoct, protože Michal ji přitahoval jako magnet. Jenže ten o ni zájem neměl a její lásku odmítl. Potom Mára odcestoval pracovat do zahraničí na loď, aby si přivydělal na dluhy, které mu zanechali jeho dávní známí, a také proto, aby přišel na jiné myšlenky. Po návratu se konal velký comeback. K vodě poslaná Monika utřela slzy a byla ráda, že ji chce Mára zpátky.

Příběh Michala Majera skončil v Ulici tragicky, protože ho v baru zabila zbloudilá mafiánská kulka. V Ulici už se neobjevuje a patří k postavám, které divákům v paměti nezůstaly. 

Anna Fixová alias Monika Farská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Teď se to Márovi děje znovu 

Příjmení Miller se přitom v Ulici objevilo znovu, a to v souvislosti s partnerem Světlany a poradcem Lumíra Nykla s Ing. Pavlem Millerem, kterého hrál herec Jan Teplý ml. Ti dva však nemají žádnou souvislost a jde o shodu jmen. Od Millera se však pojďme přesunout ještě k nešťastnému Márovi. Nakousli jsme zde jeho smůlu v lásce. Paradoxní je, že se mu to teď s Karlou děje znovu.

Karla podobně jako Monika našla zalíbení v jiném muži a ani ji nenapadlo, že by si měla držet odstup. Podobně jako Monika podlehla svým emocím a Máru hodila přes palubu. Mára je tedy ten typ chlapa, které se po ženách moc neohlíží, za což by jeho partnerka mohla být ráda. V jeho případě to však nejspíš nestačí, a tak je v Ulici aktuálně rozvod na spadnutí.

 

Zdroj článku:
  • Autorský text