Lucie Černíková z Ordinace v růžové zahradě má bohatý a různorodý program

Lucie Černíková z Ordinace v růžové zahradě má bohatý a různorodý program
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucii Černíkovou znají fanoušci z Ordinace v růžové zahradě jako barmanku Dorku Polákovou. Také hraje v divadle Semafor, v nejrůznějších muzikálech nebo v Kouzelné školce. Její pracovní rozptyl je široký, a to ještě ke všemu žije s bubeníkem kapely Chinaski.

Lucie Černíková hraje v Ordinaci barmanku Dorku 

Také Lucie Černíková se stala nedílnou součástí nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě. Diváci se na ni mohli těšit jako na hodnou barmanku Dorku Polákovou, která dlouhou dobu sloužila v baru U Čerta.

Od hraní v Ordinaci v růžové zahradě si dala Lucie Černíková osmiletou přestávku, ve které se věnovala hlavně mateřství. Lucie Černíková má dvě dcery – Sofii a Ellenu. Po osmi letech však Lucii přišla nabídka se do Ordinace v růžové zahradě vrátit.

Protože v Ordinaci byla Lucie jako doma, neváhala nabídku přijmout. Po osmi letech se však Dorka do Ordinace nevrací už jako barmanka, nýbrž jako pacienta s mimoděložním těhotenstvím. Také bude velkou oporou kamarádce Lucii Váchové v podání Ivany Jirešové.

Lucie Černíková má spoustu dalších projektů

Vzhledem k tomu, co všechno Lucie Černíková v životě dělá, pouze postava barmanky Dorky by ji nejspíš nenaplňovala. Lucii Černíkovou můžete pravidelně vídat v divadle Semafor, ve kterém působí už 20 let a je tam jako doma. Kromě toho účinkovala v muzikálech Kráska a zvíře, Bídníci, West Side Story, Kat Mydlář a v dalších.

Ani tohle nevyčerpá její nezdolnou energii, a proto Lucie ještě zpívá a skládá písničky. Její první písní s videoklipem je píseň Plout ve dvou, na které pracovala spolu s manželem – bubeníkem kapely Chinaski.

Do toho se naplno věnuje péči o svou rodinu. Herecké a hudební vlohy se v Lucii tvořily už od dětství. Pochází totiž z hudebně založené rodiny. Hudbě se věnuje její táta i bratr.

Propůjčila hlas Fanynce z Kouzelné školky

Pokud máte děti a hlas Lucie Černíkové je vám nějak povědomý, nezbývá než prozradit, že svůj hlas propůjčila Fanynce z Kouzelné školky. Později pak přišla i nabídka dětský pořad pro děti moderovat.

Práce na dětských projektech Lucii naplňuje i přesto, že dětské publikum považuje za jedno z nejnáročnějších. Sama má doma dvě holčičky, a proto si na nich může lecco předem vyzkoušet.

Lucie Černíkové, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jaká je Lucie Černíková v soukromí? 

Kromě výše zmíněného je Lucie Černíková i velkou fanynkou kapely Chinaski. Aby ne, když jednoho jejího člena má doma. Jejím manželem je bubeník kapely Chinaski. Potkali se už na Konzervatoři Jaroslava Ježka a další příležitost k bližšímu kontaktu měli v muzikálu Bídníci.

Nejraději Lucie relaxuje u knížky nebo tancem. Prozradila na sebe, že věci nechává na poslední chvíli, což je její velkou neřestí. Pak má často pocit, že nestíhá.

 

Zdroj: