Letošní nové vánoční pohádky. Na co se můžete těšit

Letošní nové vánoční pohádky. Na co se můžete těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2020 se odehrálo mnoho podstatných události. Jednou, a tou nejdůležitější, je výskyt koronaviru, který zamotal životy mnoha z nás. O co ale nikdo z nás nepřijde, jsou pohádky, na něž se všichni každoročně těšíme. Ani letos nebudeme ochuzeni o nové pohádky. Podívejte se, které to jsou.

Hodinářův učeň s Viktorem Preissem

Tato pohádka byla natočena v roce 2019 a na Vánoce 2020 se na ni budeme moci podívat v pohodlí domova. Pohádka pojednává o Urbanovi, o něhož se stará hodinář. Má ještě dceru. Jak už to tak v pohádkách bývá, hodinářům učeň se zamiluje do jeho dcery. Hodinář však pošle Urbana pro vzácné hodinky do světa, u kterých však nikdo neví, zda opravdu existují. Jen tak si bude moci vzít za ženu hodinářovu dceru. Cesta je dlouhá a obtížná. Jak to celé dopadne? Uvidíme. V hlavních rolích se zde objeví:

  • Viktor Preiss,
  • Dana Droppová,
  • Jana Plodková,
  • a další.

O Vánoční hvězdě s Vojtou Kotkem

Pohádka O Vánoční hvězdě, jejímž režisérem je Karel Janák, by se měla na televizních obrazovkách objevit na Štědrý den večer. Pohádka se odehrává v přítomnosti hvězd Proxima a Denička. V této pohádce uvidíte v hlavních rolích Vojtu Kotka, Terezu Ramba nebo Aňu Geislerovou.

O léčivé vodě s Lindou Rybovou

Tato letošní nová pohádka se odehrává na pokraji 20. století a byla natočena v koprodukci se Slovenskem. V hlavních rolích se objeví Linda Rybová, která zde ztvárnila Paní vod a pramenů, dále uvidíme Dariju Pavlovičovou, Mariána Mitače nebo Mariána Labudu mladšího.

Kromě klasických a známých pohádek se jistě máme na co těšit. Zapomeňme, proto na strasti dnešní doby ponořme se do děje pohádek, a to ať už těch starších, tak i těch nových. Jistě se bude na co koukat. Nezapomíná se ani na neslyšící, pro ně bude uvedena pohádka v znakovém jazyce s názvem Loupežnická balada.