Dlouhé zimní večery nám zkrátí lednové filmové novinky na Netflixu

Dlouhé zimní večery nám zkrátí lednové filmové novinky na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První měsíc roku 2022 se nám lidi v Netflixu rozhodli pořádně okořenit a nachystali si pro nás plno filmových novinek. Pojďme se spolu podívat na to, co náš čeká.

1. ledna to celé začne

Nejvíce novinek má na platoformě premiéru hned první den v roce a přijdou si na své opravdu všichni. Pokud budete hledat něco, co na chvíli zabaví nezbedné děti, ze starších kousků Vám Netflix nabídne například pokračování animáku o tančícím tučňákovi Happy Feet 2 z roku 2011. Budou-li dětem chybět Vánoce, můžete jim pustit třeba Rise of The Guardians ze studia Dreamworks, kde velikonoční zajíček, Frosty, Santa a Zoubková víla spojí své síly aby porazili zlomyslného Pitche.

Pro odvážnější jsou tady Scary Stories: To Tell In The Dark, kde je vyprávěno 6 hororových příběhů, které jsou sepsány v sešitě, které najde parta kamarádů. Hledáte-li naopak něco napínavého s hvězdný obsazením, pak si pusťte fantasy thriller Jonah Hex z roku 2010 nebo čerstvou sci-fi novinku Zóna 414.

Co si přichystal přímo Netflix?

Ani o novinky přímo z dílny populární platformy nebude nouze. V půlce ledna bude k zhlédnutí drama o dospívání s názvem Kopírka. Pro milovníky historie je připraven snímek Mnichov - The Edge of War, který nás zavede do roku 1938 kdy se v Evropě schyluje k nejhrůzostrašnějšímu konfliktu, který kdy na světě byl.

Dalším slibným počinem by měl být španělský hororový snímek El páramo neboli The Beast. In From the Cold nám pro změnu nabídne příběh matky, která si musí vybrat mezi tím, zdali vystaví své nejbližší nebezpečí, nebo se vrátí v čase do Ruska v období studené války.

A na co se v lednu 2022 těšíte na Netflixu Vy?

 

Zdroje: