Jiří Langmajer a Adéla Gondíková: Hvězdy Ordinace v růžové zahradě a jejich zábavné partnerské etudy

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková: Hvězdy Ordinace v růžové zahradě a jejich zábavné partnerské etudy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jiří Langmajer nedávno oslavil své další narozeniny. Při té příležitosti byli se svou ženou, Adélou Gondíkovou, pozváni do pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Oba mají své chyby, oba mají neuvěřitelnou energii a smysl pro humor. Vzájemně se perfektně doplňují a podporují, a proto jim společný vztah, dnes již jako manželům, vzkvétá již druhou dekádu. Jak se spolu vlastně tito dva jedineční a zábavní herci dali dohromady?

Poprvé se spolu blíže potkali při natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde tedy Jiří na první pokus Adélu nezaujal. Předcházela ho navíc nelibá pověst od maskérek a lidí ze zákulisí. Říkali jí, že je hrozný, že nezdraví, nebaví se. Navíc pořád chroupal jablka. Prý z důvodu čištění organismu.  

O několik let později se spolu znovu potkali při natáčení komedie Doktor od jezera hrochů, kde ztvárnili manžele a zde přeskočila ta osudová jiskra. Od té doby jsou spolu. Adéla se zpočátku sblížení bála, protože kdyby jim to nevyšlo a rozešli se, nechtěla by s ním dál hrát v představeních a ve filmech.  

Adéla naopak na prvním rande Jiřímu upoutala jako pravá dáma. Jiří do té doby neviděl žádnou ženu, která by panáky pila tak jako ona. “Kopla” jich do sebe několik, pak se rozbrečela, protože byla v jakémsi špatném citovém rozpoložení a šli domů. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jiří Langmajer je opravdu “hrozný”. Nepamatuje si Adéliny narozeniny, vždy je překvapený, kolik už jí bude let, s čísly má všeobecně problém. Vlastní obří diář, který používá místo počítače, se kterým se nikdy nechtěl seznámit, na novináře je protivný, je to egoista každým coulem a má problém zapamatovat si i věk svého vnoučka. Jako dárek pro radost Adéle věnoval třeba pneumatiky. Ale kdo je bez chyby? Jiří naopak dokáže o to víc mile překvapit a vyrazit dech. Kromě sebe dokáže milovat i jejich společnou fenku a Adélu, které při sekání sekačkou vytvořil obří srdce v trávě. Navíc je svým způsobem neskutečně vtipný a není s ním nuda. Třeba jeho historka o hormonální józe a jeho erekci je toho dokonalým důkazem. Své si k tomu přidala i Adéla. Podívejte se na video a užijte si příjemnou zábavu. 

Zdroj: