Tvoje tvář má známý hlas startuje 5. září. Sedmá řada přinese spoustu novinek

Tvoje tvář má známý hlas startuje 5. září. Sedmá řada přinese spoustu novinek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představení nabitá skvělým zpěvem, originalitou a překvapením. Modelka, herečky, muzikant, zpěváci a zpěvačky. Kdo se bude ucházet o vítězství v tomto pořadu? Na jakého moderátora se můžeme těšit? A kdo zasedne v porotě?

Soutěžící

Diváci se mohou těšit na známé osobnosti. Prvním z účinkujících je Albert Černý, nadějný zpěvák, kytarista a člen skupiny Lake Malawi. Jako druhý se představí muzikant Jordan Haj. Kromě hudby se také věnuje režírování a herectví. Třetím soutěžícím je herec, producent, hudebník a moderátor Bořek Slezáček. Posledním mužským soutěžícím bude finalista letošní řady SuperStar – Martin Schreiner. Skončil na celkovém 3. místě, takže zpěv a hudbu má v krvi.

Co se týká soutěžících něžného pohlaví, objeví se nádherná a sympatická herečka Jitka Čvančarová! Vedle herectví se věnuje i moderování a zpívání, takže se máme na co těšit. Jako další se k ní přidá zpěvačka Bára Basiková. Tyto dámy doplní i divadelní herečka Erika Stárková. A kdo tuto ženskou partu uzavře? Modelka, držitelka titulu krásy v soutěži Česká Miss, přítelkyně baviče Kazmy – Andrea Kalousová. Ta je poslední soutěžící, která se bude proměňovat v různé interprety.

Moderátor

Ondřej Sokol už to nebude, ten se přesunul do řad porotců. Vystřídá ho syn Chantal Poullain a Boleslava Polívky – Vladimír Polívka. Divadelní, televizní a filmový herec, který se věnuje právě i moderování.

Porota

Jak už jsme zmínili, Ondřej Sokol je prvním porotcem. K němu se přidá skvělý herec, zpěvák a kytarista Aleš Háma. Přece ale tito dva nemohou být bez ženské podpory. Trojici doplní krásná zpěvačka, herečka a dabérka Eva Burešová, která v roce 2011 zkusila štěstí v soutěži Česko Slovensko má talent, kde se probojovala až do finále.