JUDr. Petr Kříž ze seriálu ZOO se zamiloval do podvodnice

JUDr. Petr Kříž ze seriálu ZOO se zamiloval do podvodnice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Urban hraje v rodinném seriálu Zoo přitažlivého soudce Petra Kříže, jenž má před svatbou s advokátkou Markétou, ale zároveň pokukuje po tajemné barové zpěvačce Lady X. Tu pokládá za sestru své chůvy Viktorie a netuší, že je to právě Viky.

Seznamte se s Alex

Petr Kříž je možná mladý, ale už teď velmi úspěšný soudce, jehož kvalitní zázemí a atraktivní zevnějšek imponuje vypočítavé advokátce Markétě. Petr je vdovec a z předchozího vztahu má dvě děti, Sofii a Bena, které byly ještě donedávna postrachy všech opatrovatelek světa.

Pak ale Petr potkal Viky Janečkovou (Eva Burešová), ráznou holku, jež si nenechá nic líbit, a nabídl jí práci chůvy. Protože Viky měla vinou svého bývalého dluhy, nabídku nepříliš ochotně přijala.

Začala také pracovat v baru nejlepšího kamaráda Marka jako zpěvačka v masce a pod přezdívkou Lady X. Téměř nikdo netuší, že se za maskou schovává právě Viky, dokonce ani sám Petr. Markův vypečený bratr mu v žertu namluvil, že se jedná o Viktoriino dvojče Alex.

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zatloukat, zatloukat…

Ačkoli Petr nedávno požádal o ruku Markétu, očividně ho to stále více táhne k tajemné Lady X. Viktorii trápí, že mu nemůže povědět pravdu, protože už se do svých lží zapletla příliš hluboko. Navíc by se mu jistě nelíbilo, že jako chůva jeho dětí prozpěvuje po barech.

Zatímco Petrova matka, zkušená a spravedlivá soudkyně, Viktorii za maskou hned poznala, Petr vůči pravdě zůstává nadále slepý. Viky se navíc dozvěděla, že Markéta ho podvedla právě s jejím nejlepším kámošem Markem – ve slabé chvíli, kdy se oba opili. Takový podraz si pan soudce nezaslouží!

Nebezpečné sbližování

Ještě před pár týdny Viky neměla pana Kříže nijak v lásce. Ze zkušenosti se podobným typům naučila raději vyhýbat. Ale Petr ji znovu a znovu přesvědčuje o svém dobrém srdci a laskavé povaze. Pomáhá jí čelit nástrahám exekutora i bývalého přítele a pomalu si umetá cestičku do jejího srdce.

Paní soudkyně by po jeho boku raději viděla Viky než Markétu a ani Sofie s Benem by se nezlobili, kdyby si tatínek vybral chůvu místo nepříjemné advokátky. Během besedy pro děti z dětského domova se Alex a Petr konečně sblíží. Co se ale stane, až poblázněný Petr konečně zjistí, že žádná Alex neexistuje a že s ním Viky celou dobu hrála tuhle hloupou hru?

Zdroje článku: