Pořádná nálož děsu aneb hororové klasiky, které vám nesmí uniknout

Pořádná nálož děsu aneb hororové klasiky, které vám nesmí uniknout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máte chuť si pustit nějaký pořádný horor a trochu se bát? Ať už máte náladu na klauny, sériové vrahy či duchy, tak se připravte, protože tyto 3 klasiky vám rozhodně nedají spát.

Vřískot (Scream) - 74 %

Tato chytrá hororová klasika vás i po 20 letech pořádně vyděsí. Proč se vyhýbat chlápkovi s maskou? Na to by mohla odpovědět Casey Beckerová, studentka žijící v malém poklidném městečku v Kalifornii, která si s ním zažila své. Po šílené hře po telefonu se totiž stala jeho první obětí. Nyní je na řadě další dívka, Sidney Prescottová, přesně rok po vraždě její matky. Vrah na ni a její kamarády využívá metody ze známých hororů. Kdo se skrývá pod maskou? A podaří se Sidney vybojovat si vlastní život?

To (It) - 74 %

Film sice patří mezi ty novější, ale postava Pennywise rozhodně klasikou je. V Americe se navíc stal velmi oblíbeným halloweenským kostýmem. A připravte se na pořádnou nálož strachu. 

Vše začíná mizením dětí v malém městečku Derry, skupina dětí se proto spojí a vydá se na boj proti strašidelnému klaunovi Pennywisovi, jehož vražedná historie je dlouhá již několik staletí.

Šestý smysl (The Sixth Sense) - 88 %

Pokud se bojíte duchů, tento psychologický thriller určitě není pro vás. Těch tu totiž uvidíte spoustu a ukážou se vám přesně tak, jak zemřeli.

Teprve osmiletému chlapci Coleu Searovi se totiž začnou zjevovat duchové, a to s velmi děsivým zevnějškem, který jasně prozrazuje příčinu jejich smrti. Setká se tedy s oběšencem, chlapcem s prostřelenou hlavou nebo sebevražedkyní. Pomoct se mu bude snažit psycholog Malcolm Crowe v podání Bruce Willise. Jakto, že obyčejný malý chlapec může najednou vidět duchy a co na něj ještě čeká?

Zdroj: 

  • autorský text