Jak dnes žijí herci z filmu Kamarád do deště?

Jak dnes žijí herci z filmu Kamarád do deště?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poprvé se spolu objevili ve filmu Vítr v kapse, který byl natočený už v roce 1982. O pět let později ale přišel skutečně velký filmový hit, který hltali nejen všichni adolescenti tehdejší doby – Kamarád do deště.

Za chvíli zaklepe na dveře s nápisem 60

I někdo, kdo neustále drží módní trendy a rozhodně se o sebe stará a obléká se podle aktuálního diktátu módy, se již brzy zařadí mezi šedesátníky. O kom je řeč? O šmrncovním chlapovi, který společně s Lukášem Vaculíkem natočil Kamaráda do deště. Před natáčením se nikdy nepotkali, i když studovali stejnou školu – konzervatoř.

Sagvan pochází z velmi vzdělané rodiny, jeho maminka je Češka a otec Kurd – a trvale se usadili v Londýně. Jeho otec je inženýr a ovládá na 6 světových jazyků. Sagvan ale byl od malička hyperaktivní dítě a zklidnil se až v době, kdy začal chodit do divadelního kroužku.

Nyní je to otec dcery Satine a s Lukášem Vaculíkem se dodnes potkává na představení Děti ráje. Sagvan Tofi se letos objevoval v seriálu Nový život. Prohlásil o sobě, že byla pro něj sláva spojená s filmy někdy likvidační, protože ji nezvládl a propadl alkoholu.

Vzdal se svých neřestí

Lukáš Vaculík se po natočení Kamaráda do deště k natočení druhého dílu příliš neměl. V té době totiž již hrál v divadle a téma filmu mu přišlo již poplatné jeho věku. Nakonec ale souhlasil, a i druhý film se stal velkým hitem.

I tak je ale stále zaškatulkovaný do kolonky velkého slušňáka a krasavce. Z tohoto pohledu veřejnosti se mu podařilo se mnohokrát vymanit právě na prknech, která znamenají svět. V posledních letech se ale stále více objevuje i ve filmu a v televizních rolích.

Před pěti lety se objevil v krimi počinu Místo zločinu Plzeň, o rok později pokračoval v seriálu Rapl. Mezi jeho nejznámější role posední doby patří i seriál Temný kraj, který měl 26 epizod.

V nedávné době se herec nechal slyšet, že po mnoha letech kouření s touto neřestí seknul. Cítí se prý velmi dobře.

Zdroj: