Moderátorské duo Johan&Ondra a jejich vkus na ženy: Od natáčení Ulice se leccos změnilo

Moderátorské duo Johan&Ondra a jejich vkus na ženy: Od natáčení Ulice se leccos změnilo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sdíleli spolu rozhlasové studio, nyní stojí bok po boku při vysílání ranní relace televize Nova a pokud jde o ženy, i v tomto ohledu si zřejmě rozumějí. Jeden však svou blonďatou krásku před časem ztratil, druhý je naopak již rok šťastně zadaný.

Mluvíme o moderátorech Ondřeji Havlovi a Johanu Mádrovi. Jako dospívající prominentní kluci trápili v seriálu Ulice jejich profesorku Miriam Hejlovou (hrála Hana Maciuchová). To byla jejich první větší herecká zkušenost, kterou se zapsali do povědomí televizních diváků.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Johanu Mádrovi se povedla ještě jiná věc. Při natáčení seriálu se seznámil se svou přítelkyní, andělskou Annou Kadeřávkovou, do které byl zamilovaný i jako seriálový Richard Weber. Jejich televizní láska dopadla tragicky, když se rozchodem zlomený Richard vydal na chatu a cestou měl smrtelnou nehodu.

Ve skutečnosti tvořili krásný pár, opravdu se k sobě neuvěřitelně hodili a na instagramových selfies rozdávali úsměv ve společném objetí.

Co jejich dvou a půl letou lásku konkrétně zhatilo, úplně neprozradili, ale nejspíš za tím budou hlavně časté výměny názorů, jak prozdradila Kadeřávková pro eXtra.cz: „Oba jsme se za tu dobu hodně naučili a posunuli se dál. Ale pomaličku, ač bok po boku, tak každý jiným směrem, až jsme zjistili, že některý věci už dneska vidíme každý jinak a neshodujeme se ve všem tak jako dřív. A když to takhle trvá delší dobu a začne se to přít čím dál tím víc, ten vztah neprospívá ani jednomu a nemá smysl v něm zůstávat. Proto jsme se rozhodli to ukončit."

Nicméně to jsou již tři roky, co k rozchodu došlo a rány na duši se zahojily. Oba bývalí milenci spolu dnes dobře vycházejí, dokonce spolu natočili i úsměvné streamované video v režii Johana Mádra a Ondřeje Havla s názvem Když potkáš svoji ex na Valentýna. 

To Johan Mádr nešetřil vtipy na jejich rozchod nikdy. Na komentáře týkající se seriálového vztahu jeho bývalé přítelkyně, reagoval na svém Instagramu takto: 

Vypadá to, že Johan Mádr prozatím zůstává sám. Za to jeho moderátorský kolega a přítel Ondřej Havel spokojeně žije ve vztahu s krásnou moderátorkou Fajn rádia Bárou Dvorskou. A že je to povedený pár. 

 

Zdroj: