Jak vypadá doktorka Quinnová dnes? Na krku má sedmdesátku, ale své fotky retušovat nemusí

Jak vypadá doktorka Quinnová dnes? Na krku má sedmdesátku, ale své fotky retušovat nemusí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco některé herecké hvězdy již pár let po natáčení slavných rolí nepoznáte, existují i hvězdy, co snad vypily elixír mládí. Jednou z nich je rozhodně i Jane Seymour, slavná představitelka doktorky Quinnové.

Měla být baletkou!

Krása a ladnost Jane Seymour se vůbec neměla dostat mezi miliony diváků po celém světě. Od malička toužila stát se baletkou! Baletu se velmi intenzivně věnovala a ve svých třinácti letech se tato rodačka z hrabství v Anglii dostala na proslulé jeviště. Tančila totiž v proslulé Covent Garden v Londýně. Osud jí ale nakonec nedopřál úspěšnou baletní kariéru. Když jí bylo sedmnáct, vystupovala s Kirovovým baletem. Během představení ji postihl vážný úraz a Jane se musela smířit s tím, že baletní pódia se jí navždy zavírají.

Slavné role

Již v osmnácti letech se představila jako filmová herečka, když natáčela snímek režírovaný Richardem Attenboroughem. V té době se seznámila se svým budoucím manželem, manželství ale dlouho nevydrželo. Zlatý glóbus si vysloužila za svůj výkon v seriálu Na východ od ráje. Po tomto počinu si mohla vybírat role.

Doktorka těla i duše

U nás ji nejvíce známe právě díky devadesátkovému rodinnému seriálu Doktorka Quinnová. Během natáčení se dokonce na nějaký čas stal jejím životním partnerem slavný Sully v podání herce jménem Joe Lando. Seriál se dočkal šesti řad a natočilo se celkem 149 epizod. Jane Seymour tedy měla v letech 1993 až 1998 o herecký chléb dokonale postaráno. Nadčasový seriál představuje silnou ženu, která bojuje s celou řadou předsudků v osadě na Dalekém Západě, kam se přistěhovala.

Když se podíváte na Instagram bývalé doktorky Quinnové, oněmíte úžasem! Ráda na svém profilu sdílí fotky ze svého soukromí, nebojí se ani plavkových variací. Jane Seymour pro časopis People uvedla, že své fotky nijak neretušuje. Jane za půl roku oslaví sedmdesátku, ale z jejích fotek byste jí nehádali ani padesát!