Jak dnes žije Emily Deschanel ze Sběratelů kostí a kdo ze seriálových kolegů patří mezi její nejlepší přátele

Jak dnes žije Emily Deschanel ze Sběratelů kostí a kdo ze seriálových kolegů patří mezi její nejlepší přátele
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americká herečka a producentka Emily Erin Deschanel ztvárnila na televizních obrazovkách velmi oblíbenou postavu doktorky Temperance Brennanové v seriálu Sběratelé kostí, který svou pouť započal v roce 2005. Emily nesdílí svůj život na sociálních sítích, jak to dělá mnoho nejen zahraničních celebrit, proto hodně fanoušků zajímá, jak se jí vede mimo kamer a natáčecích scén.

Každý někde musí začít

Narodila se v Los Angeles, což byla samo sebou příhodná lokalita pro filmovou branži, no díky otci kameramanovi a matce herečce neměla nikdy k tomuto řemeslu daleko. Emily vystudovala Harvard-Westlake a Crossroads School v Los Angeles a obor divadlo na Boston University.

Poprvé se objevila v roce 1994 ve filmu Může se to stát i vám, pak následovala série několika méně úspěšných filmů a seriálů. V roce 2003 zazářila ve filmu Návrat do Cold Mountain. Mihla se i jako recepční i ve filmu Spider-Man 2.

Životní role

Právě hlavní role svérázné doktorky Temperance Brennanové v seriálu Sběratelé kostí ovlivnila její základnu fanoušků a výrazně nabyla na jejím objemu. „Kůstka“, jak ji v seriálu zvyknou přezdívat, je dnes 44letá žena, která bojuje za práva zvířat – a stala se vegankou po zhlédnutí filmu Diet for a New America. V roce 2010 se provdala za herce Davida Hornsbyho a mají spolu dva syny.

Nejen seriálová přátelství

 Z natáčení Sběratelů kostí si neodnesla jenom honorář či herecké zkušenosti, ale našla tam i přátele. Její nejlepší kamarádka se jmenuje Michaela Conlin, která si v Sběratelích zahrála Angelu Montenegro, což znamená, že zůstala nejlepší kamarádkou nejen seriálově, ale vypadá to, že i v reálném životě.  

Jejím velmi dobrým a blízkým přítelem je i David Boreanaz, alias speciální agent Seeley Booth, který si zahrál seriálového otce její dcery.