Představitelka hlavní role seriálu Will & Grace se odhalených fotek nebojí. I po 30 letech je kočka

Představitelka hlavní role seriálu Will & Grace se odhalených fotek nebojí. I po 30 letech je kočka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Debra Messing se mnoho let objevovala na televizní obrazovce v oblíbeném sitcomu Will & Grace. Zde si zahrála hlavní roli, představitelku Grace. Tato role však není jediná, která herečku proslavila. Mohli jste ji vidět také například v seriálu The Starter Wife či v mnoha celovečerních filmech.

Role Grace

Oblíbený sitcom Will & Grace se na obrazovkách poprvé objevil v letech 1998–2006 a pokračování se natáčelo od roku 2017 do 2020. Za tu dobu se hlavní hrdinové prakticky nezměnili. To platí i pro hlavní představitelku toho sitcomu Debru Messing, která si díky seriálu zahrála po boku mnoha celebrit, jako byla například Demi Lovato, Cher nebo Britney Spears. Seriál se proslavil prakticky po celém světě a diváci ho milují dodnes.

Točila i celovečerní filmy

Debra Messing, která se narodila 15. srpna 1968 ve znamení lva, má na svém hereckém kontě však daleko více pořadů. Zahrála si též v seriálu Případy pro Lauru nebo Smash. Účinkovala však také v celovečerních filmech jako je Riskni to s Polly, Garfield či jako dabérka ve filmu Lovecká sezóna. Tato skvělá herečka pochází z židovské rodiny, kde otec byl obchodní ředitel a matka bankéřka a profesionální zpěvačka, která mohla Debru přivést do světa showbyznysu.

Je jednou rozvedená

Debra se ve svém životě vdala pouze jednou, a to za Daniela Zellmana, se kterým má syna Romana. Seznámili se v roce 2000, přesto se po jedenácti letech rozešli. Rozvod však proběhl ještě o dalších 5 let později. Mezitím se však Debra scházela se svým hereckým kolegou Willem Chasem. Tento vztah je také už dávno minulostí a nyní se oficiálně po jejím boku nikdo neukazuje. Zůstává tak se svým dospívajícím synem sama.

Debra je velmi talentovaná žena – a dokazuje to i fakt, že získala magisterský titul z výtvarného umění na prestižní univerzitě Tisch School of the Arts.