Tak ten by stál za hřích. Průšvihář Pacey z Dawsonova světa je i 22 let po natáčení seriálu chlap k pohledání

Tak ten by stál za hřích. Průšvihář Pacey z Dawsonova světa je i 22 let po natáčení seriálu chlap k pohledání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý hrdina musí mít po svém boku někoho, komu se tak dobře nedaří. Romantický Dawson nutně potřeboval svůj protipól. A tím se stal Pacey, rošťák, průšvihář a tak trochu rebel, kterému mnoho fanoušků seriálu fandilo dokonce více než kladnému Dawsonovi. Jak dnes Pacey vypadá?

Jako dítě bydlel na mnoha místech

Joshua Jackson, rodák z kanadského Vancouveru, se narodil před 42 lety - a v dětství to rozhodně neměl lehké. Jeho rodiče hodně cestovali, a poté, co se rozvedli, je matka s sebou vláčela po kusu USA i Kanady. Sice nikde nevydrželi více než pár let, ale i tak si mladý Joshua Jackson svou cestu za štěstím našel. Dokonce ztvárnil hlavní roli Charlieho v divadelním představení „Willy Wonka a továrna na čokoládu“, a to v dětském divadle v Seattlu. Žil například s San Franciscu, v Richmond Beach, ve státě Washington nebo v San Franciscu. Nakonec se ale vrátili do Vancouveru.

Dawsonův svět mu přinesl hereckou příležitost i lásku

Joshua se na konkurzu skutečně blýsknul a tvůrce oslovil na první pohled. Původně si jeho roli představovali jako neatraktivního průšviháře, nakonec se ale za pomoci Joshuy proměnil v charismatického kluka. Pacey se během seriálu dost proměňoval. Dokonce měl slavný počin pro teenagery dopad i na jeho osobní život – prožil totiž lásku se svou hereckou kolegyní, Katie Holmes. Ta se ale nakonec zamilovala do Toma Cruise - a jejich přátelství vzalo za své.

Žil s představitelkou Heleny

Rošťáckého Paceyho milovaly ženy po celém světě. Jeho charisma učarovalo i slavné představitelce Heleny z kasovního trháku Troja z roku 2004. Diana Kruger žila s Joshuou celých deset let. Všichni očekávali, kdy přijde svatba. Ta se ale nekonala - a místo ní se pár rozešel. Dnes je Joshua v manželství s čokoládovou kráskou, modelkou Jodie Turner-Smith. Nedávno se stali poprvé rodiči. Joshua stále točí seriály.

I když mu přibyly nějaké ty šediny, stále je to chlap k pohledání. Jen se přesvědčte v galerii.