Hlasem humanoidního žraloka z nového Sebevražedného oddílu bude Sylvester Stallone

Hlasem humanoidního žraloka z nového Sebevražedného oddílu bude Sylvester Stallone
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První Sebevražedný oddíl z roku 2016 nejspíše není třeba sáhodlouze představovat. Tento rok přijde na plátna kin Sebevražedný oddíl vol. 2. A podle předběžných zpráv, trailerů, snímků a uvolněných informací se bude jednat o podobně střelenou jízdu jako Strážci galaxie, jen od DC.

Bylo skvělé dívat se ve Strážcích galaxie na technologicky upraveného mývala s krátkou životností, který své protivníky dostával svými geniálními vynálezy a neméně skvělými střeleckými schopnosti, a své přátele trýznil uštěpačnými poznámkami. Bylo to období boomu superhrdinů a superhrdinek, no přivést do kina mývala a jeho kamaráda stroma Groota bylo střelené. Ale podle reakcí publika to byl vydařený krok.

O pár let později, v roce 2021, se bude možná historie opakovat. Šílenost nového Sebevražedného oddílu sálá již z trailerů, které představují základní hrdiny. Pokud se tak dají nazvat. Padouši, kteří jsou využiti k tomu, aby uklidili a zametli problémy. A pokud se náhodou něco nepodaří a oni tak trochu zmagoří (pokud to půjde ještě o trochu víc), a pokud nebudou poslouchat rozkazy, vyletí jim hlava do luftu. Samozřejmě se objeví i nějaký sofistikovaný záporák. A především velké množství nových postav a některé staré.

Jednou z nových postav je Žraločí král, syn Žraločího boha. Humanoidní, po dvou nohách chodící, rukama mávající, lidskou řečí mluvící… žralok. Opravdu, žralok. To bude parádní. A jaké jsou podle komiksu jeho speciální schopnosti? Jeho tlustá kůže odolá všem možným útokům. Fyziologie podobná žralokovi mu umožňuje dýchat a žít pod vodou. Lidská část, která mu umožňuje žít mimo vodu. A zároveň téměř lidské ruce a nohy opatřené drápy pro útok. Jo a zuby, žraločí zuby. A disponuje regenerací ztracené tkáně, takový žraločí Wolverine.

Otázky se točily především kolem toho, kdo bude hlasem tohoto nového superhrdiny. Podle posledních vyjádření Jamese Gunna – režiséra, který má za sebou počin již zmíněných Strážců galaxie vol. 2 – a samotného herce, jím bude Sylvester Stallone. No, tak doufejme, že hlas svalovce ve vestě, ničitele militárních skupin v rozvojových zemích, filmového boxera, postradatelného, vyvolá v srdcích nepřátel strach, který přetrvá až do jejich smrti snězením. Tedy po dobu celých dvou vteřin.