Neuvěřitelné příběhy hollywoodských hvězd aneb jaká může být cesta ke slávě

Neuvěřitelné příběhy hollywoodských hvězd aneb jaká může být cesta ke slávě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ne všichni skvělí herci chodili na hereckou školu. Charlize Theron třeba chtěla být baletkou a získala filmovou roli až když měla finanční problémy. Ale nejen ona se stala herečkou díky svému talentu.

Jim Carrey

Jim Carrey měl velmi jedinečné dětství. Vyrůstal a žil (společně se svou rodinou) v obytné dodávce a od té doby snil o úspěšnějším životě. Když mu bylo 16 let, byl vyhozen ze školy a začal pracovat, aby uživil svou rodinu. Později vyzkoušel mnoho malých rolí v televizních produkcích či v divadle. Poté získal roli v televizním pořadu „In Living Color“, kde začala jeho skvostná kariéra. Od té doby měl mnohem větší role, a to především díky jeho neuvěřitelně „gumovému“ obličeji a geniálním smyslem pro humor a improvizaci.

Zdroj: Autor: Andrea Raffin / Shutterstock   Jim Carrey

Cameron Diazová

Historka Cameron Diazové připomíná hollywoodskou pohádku. Jednou jí totiž na ulici oslovil slavný fotograf jménem Jeff Dunas, aby se jí zeptal, kdo je jejím agentem. Když řekla, že žádného agenta nemá, podal jí Dunas svou vizitku a řekl jí, aby se ozvala, jakmile bude mít agenta. O pár týdnů později se stala modelkou v modelingové agentuře Elite a poté také hrála menší role. O 4 roky později nastal velký zlom ve filmu „Maska“ (kde hrál hlavní roli kdo? Správně, Jim Carrey).

Zdroj: Autor: Sam Aronov / Shutterstock  Cameron Diaz

Johnny Depp

Depp se v mládí přestěhoval do Kalifornie, aby se stal hudebníkem. Nejprve ale získal práci v telemarketingu. Prodával inkoustová pera po telefonu. Jeho štěstí bylo, že se znal dobře s Nicolasem Cagem, který ho představil svému agentovi. Netrvalo dlouho a Depp patřil mezi hollywoodskou smetánku, a to se samotné herectví nikdy neučil. Kdo by řekl, že jeden z nejlepších herců současné doby a legendární kapitán Jack Sparrow neměl ani jednu hodinu herectví.

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock 

Kvarteto oscarových herců

Jennifer Lawrence, Joaquin Phoenix, Ben Kingsley a Russel Crowe. Tito čtyři mají jednu společnou vlastnost: všichni vyhráli Oscara za nejlepší hlavní roli. A současně se ani jeden z nich neobjevil v herecké škole. Lawrencová si hned našla agenta a šla si za svým snem stát se herečkou, Phoenix nasbíral zkušenosti na ulici, kde hrál se svou rodinou krátké herecké reprízy, Kingsley se naučil herectví sám od sebe a Crowe si zahrál svou první roli díky dobrým vztahům rodiny s produkční firmou.

Brad Pitt

Nejdříve si vzal svých ušetřených 325 dolarů a jel z Missouri do Hollywoodu, aby se stal hercem.

Story Brada Pitta sama o sobě zní jako hollywoodský film. Nejdříve si vzal svých ušetřených 325 dolarů a jel z Missouri do Hollywoodu, aby se stal hercem. Když se dostal do Los Angeles v Kalifornii, zbylo mu jen 225 dolarů. Když se šel najíst do McDonald’s, zahlédl inzerát v novinách: hledal se komparz do filmu. Tuto roli hned na první pokus dostal. Začal pracovat jako komparz v několika televizních pořadech, než získal hlavní role v celovečerních filmech. Tím se stal jedním z nejžádanějších mužů v Americe.

 

Zdroj: