Do kin vstoupil očekávaný snímek Gump — pes, který naučil lidi žít. Jak probíhalo natáčení s hereckými pejsky?

Do kin vstoupil očekávaný snímek Gump — pes, který naučil lidi žít. Jak probíhalo natáčení s hereckými pejsky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gump – příběh toulavého psa, který hledá štěstí v dobrém člověku a na své cestě mění svůj i životy kolem sebe. Neuvěřitelně laskavý příběh, natočený podle knihy Filipa Rožka, vás chytne za srdce už z ukázky filmu. Podívejte se na zajímavosti o filmu Gump a zjistěte, proč je tento snímek tak odlišný od ostatních.

Krásný a dojemný příběh toulavého psa Gumpa vás chytne za srdce. Je totiž o tom, jak se Gump snaží najít dobrého člověka, ve němž pozná štěstí a pravou lásku. Na své cestě ale narazí vedle dobráků také na záporáky, jak už tomu v klasickém životě bývá. Co v psím srdci zničí jeden, to může uzdravit jen někdo další s dobrým srdcem, a tak i Gump přes všechny prohry stále věří – a toulavým krokem se snaží hledat štěstí.

Dobrodružný příběh plný lásky

Od příběhu, u kterého se o režii i kameru postaral skvělý F. A. Brabec, se můžete naučit mnoho poznání a lásky k samotnému životu. Ten totiž nebývá jen hezký, jak všichni jistě víme, ale rozhodně stojí zato dál ho žít. Ve filmu na vás čekají chvíle plné něhy a dojetí, strachu i dobrodružství.

F. A. Brabec
F. A. Brabec,, Zdroj: Pavel Gwužď / nextfoto

Oblíbená píseň ještě před premiérou filmu

Píseň, která přesně vystihuje snímek Gump — pes, který naučil lidi žít, si zamilujete s prvními tóny. Postaral se o ni Marek Ztracený, který dokázal do písně dostat míru laskavosti i nespoutaného dobrodružství.

Dobrá zpráva pro několik hereckých psů

Ve filmu hrálo psů víc, nejen Gump. Žádný z nich však nebyl trénovaný na herecké výkony, jednalo se totiž o obyčejné psy z útulků. Mnoho z nich však při natáčení našlo štěstí, o kterém vypráví samotný děj filmu, ujali se jich totiž členové natáčecího štábu. Psi tak našli svůj nový a šťastný domov a po natáčení mohli odjet se svou novou rodinou.

Ve filmu si zahráli jen milovníci psů

Aby byl celý snímek laskavý, musí být taky uvěřitelný. Možná proto hrála jednu z rolí i Patricie Pagáčová, známá milovnice psů. Ta sama si před lety adoptovala z útulku dva psy a snaží se skrze sociální sítě šířit povědomí o jejich záchraně. Ve filmu se objevila také manželka Richarda Krajča, Karin.

Zdroj: