Gilmorova děvčata se nikdy neomrzí aneb věděli jste, že …

Gilmorova děvčata se nikdy neomrzí aneb věděli jste, že …
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečky ústředních postav Lauren Graham a Alexis Bledel se během let 2000-2007 skamarádily a rády se vrátily v roce 2016 natočit projekt Gilmorova děvčata: Rok v životě. Obě ženy za svou popularitu vděčí svým upovídaným seriálovým postavám, které se staly pro mladou generaci průvodcem v dospívání.

LAUREN GRAHAM A ALEXIS BLEDEL jsou bezpochyby nejoblíbenější matkou a dcerou televizní obrazovky. Po mnoho let stále baví několik generací televizních diváků a tento seriál je stejným fenoménem, jako jsou například Přátelé. Pojďme se podívat, co vám možná o herečkách uniklo.

Alexis Bledel a latinská krev

Alexis není americká herečka, jak by si mnozí mysleli, ale ráda si říká „latinská“ dívka. Bledel, narozená v Houstonu v Texasu, má argentinského otce a americkou matku a vyrostla v Mexiku. Z tohoto důvodu není jejím mateřským jazykem angličtina (kterou se naučil ve škole), ale španělština.

Lauren Graham a její první zaměstnání

Lauren objevila vášeň pro herectví na základní škole, a i z tohoto důvodu se po ukončení střední školy rozhodla přestěhovat ze Severní Virginie do New Yorku. Předtím, než se stala herečkou, chvíli pracovala jako servírka. Teprve v roce 1994 pro ni dorazila první příležitost v reklamním průmyslu.

Co má společného Alexis Bledel s postavou Rory

Herečka prohlašuje, že je jí postava aspirující novinářky ze Stars Hollow velmi blízká a v mnohém se jí podobá. Je plachá a rezervovaná, miluje cestování a ráda se učí od svého okolí. Má velice dobrý vztah se svou matkou.

Lauren Graham vyrostla s otcem

Lauren nikdy neměla dobrý vztah se svou matkou, která ji opustila, aby si mohla plnit své sny jako umělkyně a zpěvačka.  Dívka vyrostla s otcem a vztah matky s dcerou, který tak přesvědčivě interpretovala v seriálu, nikdy nezažila.

Alexis Bledel se provdala za kolegu

Po čtyřletém vztahu se svým kolegou Milo Ventimigliou, se kterým se setkala při natáčení seriálu, se mladá žena zasnoubila a provdala za dalšího kolegu, Vincenta Kartheisera. Oba hráli v televizním seriálu Šílenci z Manhattanu (2007-2015), ve kterém hrála jeho milenku. Od roku 2012 tvoří kopii, vzali se a mají chlapce.

Lauren Graham a milostný život

Herečka nerada mluví o svém milostném životě, ale je již nějakou dobu spojována s hereckým kolegou Peterem Williamem Krausem.

Alexis Bledel zvolena nejvíce sexy herečkou

V roce 2002, když jí bylo jen 21, byla Alexis Bledel časopisem Teen People jmenována jednou z 25 nejsvůdnějších osobností v kategorii do 25 let. 

Lauren Graham je nejen herečkou

Lauren Graham je kromě úspěšné herečky také uznávanou spisovatelkou. V roce 2013 vyšel její román Someday, Someday, který se dostal na seznam bestsellerů New York Times a který herečce umožnil podepsat smlouvu s Warner Bros., aby podle románu vznikl televizní seriál.

(Zdroj: ČSFD, IMDb)