George Clooney a Julia Roberts na bláznivé výpravě za záchranou dcery před manželstvím

George Clooney a Julia Roberts na bláznivé výpravě za záchranou dcery před manželstvím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roberts a Clooney jsou dávní přátelé a vidět jste je spolu mohli i na filmovém plátně například v akční podívané Dannyho parťáci. Oba herci jsou nadšení z nového filmu Ticket to Paradise studia Universal, který se letos bude natáčet.

Společný projekt

Ve filmu si Julia a George zahrají rozvedený manželský pár, který cestuje na Bali za svou dcerou, která se má vdávat. Právě to ji chtějí její rodiče překazit a jsou ochotní použít všechny možné způsoby, aby dosáhli svého cíle. Fanoušky těchto úspěšných hereckých hvězd čeká komedie plná zvratů a zajímavých scén.

Pro Julii a George je to právě velice plodné období a na rozdíl od jiných herců si na nedostatek práce stěžovat nemohou.

George Clooney a jeho poslední práce

George nedávno dokončil práci na filmu Půlnoční nebe, který můžete vidět na Netflixu. Byl zde zapojený nejen jako herec, ale i jako režisér a producent. Tento film označil za nejnáročnější snímek, jaký kdy natočil. Jako vědec postižený rakovinou musel pro roli výrazně zhubnout, a to mělo za následek několik hospitalizací v nemocnici. George hubl pomocí velice drastických diet a byl tak několikrát na hranici kolapsu. Ani natáčení nebylo jednoduché. Například se točilo v opravdové sněhové bouři.

Julii uvidíme také v napínavém seriálu

Julia se brzy objeví v seriálu Gaslit z dílny Starz. Jde o příběh inspirovaný největším politickým skandálem v dějinách Spojených států. Julia jako Martha Mitchell měla výrazný vliv na aféru Watergate. Zahraje si po boku Seana Penna. Martha byla manželkou generálního prokurátora Johna Mitchella a veřejně upozornila na zapojení prezidenta Nixona do této politické aféry. To způsobilo selhání Nixona jako prezidenta a člověka a byl jediným prezidentem v historii Spojených států, který rezignoval na svůj prezidentský post. V celé aféře bylo obviněno 69 vlivných lidí, z toho 48 bylo z prezidentské administrativy. V aféře bylo odhaleno mnoho nezákonných činností jako je korupce, nezákonné odposlouchávání opozičních politiků, ovlivňování federálních vyšetřování, krádeže důležitých materiálů opoziční strany, nezákonné akce proti opozici, vyšetřování vlivných lidí, shánění černých fondů pro znovuzvolení Nixona atd. Martha Mitchell byla dokonce unesená, protože znala díky postavení manželky generálního prokurátora některé skutečnosti, které Nixona usvědčovaly.

Julia Robert je přesně typem pro tuto roli akční a neohrožené ženy, která jde za pravdou bez ohledu na nebezpečí. Svůj talent pro vytváření takových silných žen už předvedla například ve filmech Případ Pelikán, Spiknutí nebo Erin Brockovich, kde za roli odvážné sekretářky v advokátní kanceláři získala Oscara, Zlatý glóbus i cenu BAFTA.