Od Gilmorek k filmu: 5 nej filmů Alexis Bledel

Od Gilmorek k filmu: 5 nej filmů Alexis Bledel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alexis Bledel je mnohdy nevýrazná a může působit až stydlivě. Možná právě díky tomuto vzezření získala nezapomenutelnou roli v Gilmorových děvčatech jako Rory Gilmorová. Zazářila také ve filmu, sice se nikdy nejednalo o absolutní trháky, zato tam kde hrála dokázala svou roli proměnit v opravdový poklad. Vždy se dokáže ponořit do role a výsledek je přímo fascinující. Pokud milujete Rory Gilmorovou, filmy s Alexis Bledel vás jistě chytnou za srdce!

1. Sesterstvo putovních kalhot (2005)

Myšlenka, že jeden kus oděvu dokáže kouzelným způsobem sblížit lidi, je trochu zvláštní námět na film. Avšak právě tento film si získal opravdový úspěch u diváků a patří do seznamu oblíbených filmů mnoha dívek a žen, které na něm vyrůstaly. 

2. Tajemství nesmrtelných (2002)

Tolik lidí si myslí, že nesmrtelnost je skvělá věc, dokud si neuvědomí pocit ztráty, který s ní přichází, a křehkost lidské mysli, pokud jde o řešení této ztráty. Když Winnie potká Jesseho a jeho rodinu, změní jí to život jednou provždy. Zjistí totiž, že mladík, který jí připadá velmi okouzlující a tajuplný, skrývá tajemství, které není radno znát.

3. Konspirátor (2010)

Atentát na prezidenta Lincolna způsobil zmatek přímo epických rozměrů a po jeho smrti rozdělil mnoho lidí. Je zatčeno sedm mužů a jedna žena a všichni jsou obviněni ze spiknutí. Probíhající soud, který sleduje tento film, dokázal ukázat, že mezi severem a jihem stále panuje nevraživost a silný konflikt, bez ohledu na vše, co se stalo.

4. Absolventka (2009)

Film ukazuje, že i poté, co jste prošli vyčerpávajícími roky na vysoké škole a mysleli si, že víte přesně, co chcete, spousta postgraduálních studentů stále nemá tušení, co to bude v životě opravdu dělat. Ryden (Alexis Bledel) je dokonalým příkladem toho, že vidět jen konečný výsledek nestačí a že k vytouženému cíli často vede ještě dlouhá cesta plná práce.

5. Sin City (2005)

Sin City je kultovní film, tak kultovní, že ho není třeba ani představovat. V komiksově laděném snímku hraje Alexis po boku takových hvězd jako Jessica Alba nebo Bruce Willis. Jak je vidět, ty nejlepší role Alexis Bledel získala v období největší slávy, kdy zářila v seriálu Gilmorova děvčata. Avšak seriálový průmysl na ni ani teď nezapomíná, a tak ji můžete vidět třeba v seriálu Služebnice, který v současnosti trhá rekordy sledovanosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text