Filmový Vyšehrad se stal možná ještě větší hitem než seriál. Tady je pár perliček z natáčení nekorektní komedie

Filmový Vyšehrad se stal možná ještě větší hitem než seriál. Tady je pár perliček z natáčení nekorektní komedie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo ze známých sportovců odmítl spolupráci na novém filmu a který uznávaný fotbalista svými výkony naopak velice překvapil? A kdo si na place rovnal rodinné vztahy?

Udobření otce a syna

Laviho agent, kterého skvěle ztvárnil Jakub Prachař, se na place potkal se svým otcem Davidem Prachařem, který si i ve filmu zahrál jeho tatínka. David Prachař později prozradil, že díky natáčení společných scén se výrazně zlepšil jejich vztah jako otce i syna, a proto byl nakonec za tuto roli velice šťastný.

David Prachař si ve filmu zahrál tatínka Jardy a zároveň Laviho novomanželky, zároveň se představil jako obrovský fanda Slavie. Tím je David Prachař i ve skutečnosti.

Baroš odmítl, Rosický překvapil

Už v seriálu se hojně objevili někteří známí čeští sportovci, ale ve filmu byl jejich výskyt abnormální, a to nešlo jen o fotbalisty. Zahráli si zde například Ondřej Pavelec, Jakub Voráček, Radko Gudas, Vladimír Šmicer, Patrik Berger nebo sportovní komentátor Jaromír Bosák. Největší roli ze sportovců pak dostal Tomáš Rosický. Ten toho sice příliš nenamluvil, přesto působil velice sebejistým dojmem a svou roli zahrál skvěle.

Z natáčení se naopak omluvil Milan Baroš. Z jakého důvodu, to ovšem nevíme.

Šárka Vaculíková byla ráda, že je aspoň trochu oblečená

Mimořádný obdiv si zaslouží Šárka Vaculíková, která si zahrála Laviho manželku Lucii. Sama herečka přiznala, že tato postava je pravý opak její osobnosti. Šárka je stydlivá a ostýchavá, spíše intelektuálka, naopak Lucie je nespoutaná divoška, která ve frontě na rozum stála jako poslední.

Po přečtení scénáře byla ráda, že bude na place oblečená, i když se jednalo třeba o latexové oblečky a mini skukně. Největší hrůzu měla z natáčení prvního manželského polibku. Ti, co film viděli, určitě rozumí proč. 

Zrodila se nová hvězda?

Laviho syn, kterého si zahrál Jakub Jenčík, byl skutečně rozkošný a působil tak, jakoby se pro tuto roli zkrátka narodil. Ačkoliv ve filmu vypadá sebejistě a bezstarostně, na place byl prý velice nervózní a zvlášť u některých scén, což vzhledem k povaze filmu není divu, potřeboval pomoc starších kolegů.

Největší oporou mu byli jeho filmoví rodiče, tedy Jakub Štáfek a Veronika Khek Kubařová. Každopádně, Jakub Jenčík na sebe díky filmu dost výrazně upozornil a už si vysloužil i pozvánku do Show Jana Krause. Uvidíme, jak se jeho herecká kariéra bude vyvíjet dál.

Zdroje článku: