Filmové novinky v roce 2021. Těšte se na pořádně nabitý rok

Filmové novinky v roce 2021. Těšte se na pořádně nabitý rok
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I filmový průmysl utrpěl koronavirovou pandemií. Některé premiéry plánované na letošek tak musely být přesunuty. Pokud půjde vše podle plánu, čeká nás skutečně nabitý rok 2021. Na které filmy se můžeme těšit?

Krotitelé duchů: Odkaz

Tvůrčí tandem ve složení režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman připravili další kapitolu ze světa kultovních Krotitelů duchů.

Znalci původního filmu už vědí, že Ivan Reitman, který má mimochodem československý původ, jej režíroval. Jméno Jason Reitman v titulcích proto určitě není náhoda, režie se ujal Reitmanův syn. Těšit se můžeme i na původní obsazení v podobě Sigourney Weaver, Billa Murraye a Dana Aykroyda.

Film se měl v kinech objevit už 9. července 2020. Premiéra však nakonec byla odložena až na příští rok. A protože předchozí pokus o vzkříšení slavné duchařské komedie z roku 2016 diváky moc nenadchnul, nezbývá než si počkat, zda to tentokrát dopadne lépe.

Last Night in Soho

Očekávaný psychologický horor má vzniknout pod režijní taktovkou Edgara Wrighta. Televizní režisér má na kontě už filmy Soumrak mrtvých nebo Jednotka příliš rychlého nasazení.

Děj se bude točit okolo dívky, která se záhadně ocitne v Londýně v 60. letech minulého století. Už to je samo o sobě celkem podivné. Věci tu navíc nejsou takové, jaké se zdají být.

V chystaném snímku se mají objevit jména jako Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smith nebo Diana Rigg. Premiéra by měla být 23. dubna 2021. A i v tomto případě je posunuta kvůli pandemii koronaviru.

Uncharted

Nathan Drake je potomkem slavného sira Francise Drakea. Děj se bude točit kolem prokleté zlaté sošky ze slavného El Dorada.

Pokud se vám zdá, že jste tuhle dějovou linii už někde viděli, a i název je vám poněkud povědomý, nepletete se. Film, který režíruje Ruben Fleischer, je adaptací stejnojmenné počítačové hry z roku 2007.

V hlavní roli se objeví mladý britský herec Tom Holland. Svou roli ovšem získat nemusel, kdyby jeho kolega Mark Wahlberg z projektu neodstoupil. Ve hře bylo ještě jméno Chris Pratt, ale ten se role ujmout nechtěl.