Koukněte se na první várku těch nejlepších filmů se zvířaty

Koukněte se na první várku těch nejlepších filmů se zvířaty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré (tedy ne „Žralokonádo anebo „Žáby“) – tento seznam vám určitě pomůže.

20. Lassie se vrací (1943) – 69 %

Pro některé ze starších generací byl Lassie prvním psem, kterého by chtěli adoptovat. V tomto klasickém příběhu z roku 1943, který se odehrává v Británii během hospodářské krize, je 11letá Liz Taylorová spojena s roztomilou kolií Lassie (původní Lassie mimochodem hrál samec Pal – nic v televizi není reálné, ani pohlaví psích hrdinů), dokud není rodina nucena prodat Lassie bohatému vévodovi.

Lassie se vydává na nebezpečnou cestu, aby se vrátila domů, protože nic jí nedokáže oddělit od rodiny.

19. Lady a Tramp (1955) – 85 %

Je pravděpodobné, že se už nikdy nebudete dívat na talíř těstovin bez toho, abyste neviděli rozkošnou dvojici hafanů při srkání stejné špagety. Lady a Tramp a jejich romantická italská večeře patří mezi nejznámější scény celé Disney historie.

V tomto milém příběhu narazí uliční pes Tramp na krásného kokršpaněla žijícího v luxusní vile. Teď je na něm, aby se dostal do jejího srdce. A tím, že existuje i druhý díl, víme, že se mu to povedlo.

18. 101 dalmatinů (1961) – 75 %

I když se tento film točí kolem trojciferného počtu puntíkovaných pejsků, musíme si promluvit o Cruelle de Vilové. Existuje ohavnější disneyovský darebák, než je tato zlá žena? Dobře, Scar zabil svého bratra a ohrozil synovce, Gaston chtěl zabít Zvíře a Claude Frollo byl ze všech stran hrozný člověk, ale nikdo z nich nechtěl stáhnout z kůže sladké dalmatiny! Ale aspoň psí hrdinové ví, jak si s doslova zlou Cruelou poradit.

17. Skokan (1963) – 56 %

Děti si zamilují tento zábavný příběh o chlapci a delfínovi – který se ukázal být natolik populární, že si vysloužil filmové pokračování a velmi oblíbený televizní seriál ze 60. let. Sandy (Luke Halpin), mladý chlapec, který žije se svou rodinou na Floridě, pečuje o zraněného delfína pojmenovaného Filipa.

Sandyin otec, rybář Porter Ricks, nemá mořského savce rád, protože v místních vodách soutěží o ryby a svým hloupým dováděním rozptyluje děti ze sousedství. Sandy musí přesvědčit svého mrzutého fotra, aby si svého nově nalezeného kamaráda mohl nechat.

Zdroje článku: