Eva Josefíková končí ve Slunečné a odchází na mateřskou. Co bude s Denisou?

Eva Josefíková končí ve Slunečné a odchází na mateřskou. Co bude s Denisou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Josefíková vystřídala ve Slunečné svou kolegyni Veroniku Arichtevu, která odešla na mateřskou. Krásná herečka je však rovněž v očekávání vlastního potomka. Co bude s její postavou?

Střídání krásných hereček v roli seriálové potvory

V roli modelky a DJky Denisy Kánské vystřídala Eva Josefíková svou kolegyni Veroniku Arichtevu. Ta stihla odehrát cca čtyři desítky dílů.

Veronika sice měla v seriálu vydržet, neboť své těhotenství plánovala, natáčení se ale rozhodla přerušit v obavách o zdraví svého dítěte. Výrobu televizního seriálu totiž nepřerušila ani koronavirová pandemie a herečka v této době v práci riskovat nechtěla.

Obě herečky se produkce rozhodla vyměnit netradičně – v posteli. Ve scéně s Marošem Kramárem se tak obě dámy vystřídaly. Odvážná scéna byla navíc jednou z prvních, kterou Eva Josefíková po svém nástupu do seriálu točila.

V civilu sympatická herečka si coby potvora Denisa však mnoho přízně diváků nezískala. Seriálová přítelkyně Janka Linharta totiž jako sladkou pomstu neváhala rovnou sbalit Jana Linharta staršího. Toho si dokonce před kamerami měla vzít.

Její seriálový osud však byl ještě zamotanější. Vzhledem k tomu, že dějovou linku s těhotenstvím měli scénáristé už připravenou, nechali Denisu otěhotnět a porodit i v seriálu. Na svět přišla zdravá holčička, kterou seriáloví partneři pojmenovali Hanička.

Co bude s postavou Denisy dál?

Příchod společného potomka tak změnil i charakter obou postav – z vypočítavé potvory se stává starostlivá máma a stárnoucí seladon nakonec podléhá kouzlu jediné ženy v podobě novorozené dcery.

Eva ke svému dalšímu působení ve Slunečné už dříve prozradila, že až do dubna bude normálně natáčet a skutečně se s oblíbeným seriálovým hitem v avizovaný čas rozloučila. Co bude s postavou Denisy dál, to se zatím neví. Ve skutečném životě má totiž herečka rodit už za několik týdnů, nabízí se tak to, že půjde na mateřskou.

Postava Denisy tedy zmizela ze scény. Bude to odchod dočasný nebo ji bude muset nahradit někdo jiný? Sama herečka prý zatím neví, co bude dál. Na další vývoj oblíbeného seriálu si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: autorský text