Eva Burešová ze Slunečné touží po vlastním statku

Eva Burešová ze Slunečné touží po vlastním statku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová se poprvé v televizi objevila v roce 2011 v talentové show. Úspěch v ní jí otevřel dveře do světa showbyznysu. Aktuálně si ji fanoušci nejvíce spojují se seriálem Slunečná, ve kterém hrála hlavní roli.

S rolí Týny Popelkové nemusela Eva nijak bojovat

Když Eva Burešová dává rozhovor a novinář začne vyjmenovávat, kde všude už účinkovala, nezapomene se Eva zmínit, jak moc je za svou práci vděčná a jak moc ji baví. Ani u role v seriálu Slunečná tomu nebylo jinak. Role Týny Popelkové Evě velice sedla. Jak přiznala, v mnohém jsou si s Týnou podobné. Týna miluje přírodu, Eva také. Ve svém volném čase dokonce Eva chodí oblečená velmi podobně jako Týna na statku. Stejně jako Týna miluje šátky a když jí to volný čas dovolí, nosí kostkované košile a lacláče.

Jediné, s čím se Eva musela sžívat je práce kolem zvířat. Zvířata miluje, to by problém nebyl. Ale kozu se například naučila dojit až díky obsazení ve Slunečné. Stejně tak to bylo i s jízdou na traktoru. Naštěstí jí seriál Slunečná nabízí perfektní zázemí a podporu od kolegů, se kterými jsou prý jako jedna velká rodina.

Eva Burešová vpravo, Zdroj: Pavel Gužď / Nextfoto.cz

Nejspíš i díky této roli začíná Eva čím dál tím více uvažovat o svém velkém snu – tedy bydlet stejně jako Týna Popelková na statku, mít svá vlastní vajíčka, maso a mléko. A to i přesto, že teprve před nějakým časem doladila poslední detaily ve svém bytě v Praze.

Ke zpěvu a herectví Eva směřovala už od malička

Život na divadelních prknech, na hudebním pódiu i na filmovém place byl Evě nejspíš dán už do vínku. K hudbě Evu vedli rodiče hudebníci. Už od osmi let Eva studovala zpěv, o šest let později zpívala v dětské opeře zvané Kolotoč. Studovala konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze, kde už od druhého ročníku získávala divadelní role. Do podvědomí širší veřejnosti se však zapsala až v roce 2011, když se rozhodla zúčastnit se televizní talentové soutěže s názvem Česko Slovensko má talent.

Jak Eva často popisuje, právě tento okamžik jí otevřel dveře do světa showbyznysu. Přiznala také, že i přesto, že uměla zpívat a měla za sebou už několik divadelních rolí, na výsluní jí pomohli až někteří lidé.

Prozradila, kdo jí pomohl na výsluní

Konkrétně to byli Ondřej Brzobohatý a Lenka Hornová. S Ondřejem Brzobohatým se Eva znala z divadla. Teprve ale až po účinkování ve výše zmiňované talentové soutěži si Ondřej všiml, že kromě tance Eva také zpívá a doporučil ji jako zpívající herečku do seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Díky doporučení Lenky Hornové pro změnu získala roli Petry Horváthové v seriálu Modrý kód.

Po těchto rolích přišel seriál Slunečná, ve kterém si diváci Evu alias Týnu Popelkovou zamilovali. Kvůli tomuto seriálu dokonce Eva ukončila své působení v Modrém kódu.

Zdroje: