Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď

Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anna-Marie Valentová prakticky vyrostla před televizní kamerou. Z holčičky se postupem času stala sympatická mladá dáma. Televizní popularita jí však k srdci nepřirostla. Co dělá dnes?

Klíč k úspěchu: talent a náhoda

Anna-Marie Valentová se narodila 14. října 2001 v Praze. Oba rodiče jsou lékaři, malá Anička se však vydala úplně jiným směrem. Herectví poprvé okusila už jako dítě, v roce 2007 se objevila v seriálu Zdivočelá země, který režíroval Hynek Bočan.

Ve stejném roce nastoupila do oblíbeného „nekonečného“ seriálu Ulice. Dostala v něm roli Emmy Toužimské a roztomilé děvčátko se mohlo těšit ze značné popularity. V seriálu si zahrála po boku svého bratra Matyáše, který ztvárnil Františka Hrubého.

K roli se přitom Anička dostala náhodou. Když jednou čekala na bratra, tvůrci seriálu si jí všimli a přemluvili ji, ať zkusí herectví rovněž. Šla na casting a vyšlo to, role malé Emy byla její.

Uznání se talentovaná slečna dočkala i u odborníku. V roce 2008 získala cenu za nejlepší dívčí herecký výkon, který si odnesla za roli princezny Fialky. Tu si zahrála v pohádce Začarovaná láska režiséra Ondřeje Kepky.

Konec dětské hvězdy

Její poslední aktivní hereckou příležitostí se stala právě Ulice. Anička se však podle posledních zpráv rozhodla s hereckou dráhou dále nepokračovat.

V minulosti Anna-Marie Valentová navštěvovala základní uměleckou školu, kde se věnovala výtvarnému oboru. Podle dostupných informací je také od září 2011 členkou taneční skupiny Team GJ.

Ostatně když se jí novináři ptali, co ji baví kromě herectví, odpovídala, že malování i tanec. Naproti tomu svou hereckou budoucností si nikdy příliš jistá nebyla.

Ani talent a prakticky jisté místo na televizní obrazovce tak evidentně nestačily k tomu, aby se Anna-Marie Valentová stala kromě dětské hvězdy i uznávanou dospělou herečkou.

V civilu se zdá být podobně plachá jako seriálová Ema. Být ve světle kamer tak zřejmě nebylo tou životní cestou, kterou si vysnila. Třeba sympatická mladá dáma ovšem překvapí a brzy o ní uslyšíme ve zcela jiném uměleckém odvětví.