Jiskření mezi Jakubem Prachařem a Sárou Sandevou okoření nový seriálový projekt na TV Prima

Jiskření mezi Jakubem Prachařem a Sárou Sandevou okoření nový seriálový projekt na TV Prima
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvojka na zabití, to je název nového osmidílného krimi seriálu, od kterého si TV Prima slibuje stejný divácký úspěch jako si získal krimi seriál Polda s Davidem Matáskem a Igorem Orozovičem, později s Vladimírem Polívkou (mimochodem, pracuje se na páté řadě).

Jakuba Prachaře, jednoho z hlavních hrdinů série, není třeba představovat. Jakub je vždy vtipný a pohotový, a proto mu nebude zatěžko vnést do kriminálního žánru komediální prvky. Jeho postava bude mít ale hlavně z počátku velice seriózní tvář bývalého elitního člena URNY, ze kterého se stal vždy ironický detektiv.

Zmíněná Sára Sandera se představí v roli seriózní a ambiciózní vyšetřovatelky, která nebude z počátku spolupráci s detektivem nadšená.

Sáru Sandevu jste možná ještě neměli čas poznat, ale je to i přes věk 23 let již herečka s nasbíranými zkušenostmi ze seriálů i filmů. Zajímavé je, že pochází z Makedonie. Před filmovou kamerou debutovala v seriálu Gympl s (r)učeným omezením z roku 2012, kde si zahrála složitý charakter dívky s Aspergerovým syndromem. Její zajímavý a trochu exotický vzhled neunikl ani lidem ze světa módy a stala se tváří jedné módní kampaně.

Sara žije v ČR od dvou let, kdy se sem její rodiče přestěhovali a má za sebou studium na konzervatoři. Vidět jste jí mohli například jako zlobivou dceru drsného policajta v seriálu Rapl (2016), nebo v epizodních rolích v seriálech Dáma a král (2017), Specialisté (2019), Místo zločinu Ostrava (2020), Hlava medúzy (2021). Má za sebou i účinkování v několika pohádkách a ve filmu Po čem muži touží nebo v televizním filmu Bůh s námi – od defenestrace k Bílé hoře. V listopadu se objeví v premiéře nového českého filmu Vánoční příběh, kde hraje celá škála českých herců (Karel Roden, Jiřina Bohdalová, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jana Plodková, Pavel Kříž a další).

Jakub Prachař je zkušený seriálový matador. O své roli prozradil, že jde o smutného a cynického policistu, kterému změnila život rodinná tragédie, kdy přišel o manželku, která byla při přepadení ubodaná k smrti. Tak se z jeho života stala mise s cílem dopadnout vraha své ženy, který zatím uniká trestu. Práce je však pro něj také způsob, který mu dovolí na chvíli zaměstnat svou mysl něčím jiným než osobní tragédií.

Uvidíme, jak moc se jeho nové kolegyni, která pochází z policejní rodiny, podaří utrápeného muže vrátit do normálního života.

Zdroj: