Drbárna ze ZOO: Viky, Filip a děti ve smrtelném nebezpečí. Nejrychlejší z jedovatých hadů, mamba černá, v jejich bytě

Drbárna ze ZOO: Viky, Filip a děti ve smrtelném nebezpečí. Nejrychlejší z jedovatých hadů, mamba černá, v jejich bytě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kromě exekutora měl Filip doma další nepříjemnou návštěvu, která mohla zabít celou rodinku. Omylem na fotkách pro vedení zachytil jednoho z ošetřovatelů, jak v práci popíjí. Ošetřovatel nosorožců Zatkal dostal pokutu a rozhodl se, že se Filipovi pomstí.

Bohužel v návalu vzteku Zatkal nedomyslel, co všechno by ukradený jedovatý had mohl napáchat, a hlavně že by to mohlo mít i pro něj mnohem horší následky než finanční trest.

Hadí pomsta

Obstarat si hada nebyl pro naštvaného muže problém. Bob by si ničeho nevšiml, i kdyby mu před nosem odnesli velké terárium. Ani na ztrátu hada nepřišel. To si všiml až Filip o pár hodin později. Naštěstí si Bob alespoň vzpomněl, kdo se v blízkosti terária s mambou pohyboval. Zjistit, kam se had poděl, už byla hračka.

Hloupý nápad, jak se Filipovi pomstít, mohl nakonec dopadnout tragicky. Filip si nevědomky jedovatého plaza odnesl domů, kde byla Viky a děti. Když do bytu vtrhl Adam s Bobem, rodinka se raději rozhodla odejít, než bude lov úspěšně ukončený. Had mezitím z batohu vylezl a ukryl se v tašce, kde měla Viky oblečení. Tam ho také nakonec Adam odchytil. Napínavá scéna se samozřejmě nenatáčela s opravdovým jedovatým hadem.

Zdroj: FTV Prima

Charlie stále neví, co s Katkou

Charlie se trochu se zpožděním rozhodl najít Katku. Ilonce se to ale nelíbilo a vysvětlila mu, že teď není vhodná doba, aby Katce chodil na oči. Vždyť odešla z města právě proto, že ho vidět nechtěla. Když domluva nepomohla, zavolala si na pomoc i dědu od Katky. Ještě že je to jen 140 km, a tak děda byl hned u Charlieho, aby mu také domluvil, jako by mu bylo patnáct a bojoval s prvním zamilováním.

Márty aspiruje na sňatkového podvodníka roku

Do pavučiny lží se stále více zamotává Márty a už je s tím trochu otravný. Vypadá to, že z Prahy odešel proto, aby se ztratil davu podvedených žen, ale vybral si k životu místo, které je plné dalších podvedených žen. Sid už si je téměř jistá, že Márty něco tají a vztah k její matce není tak čistý, jak tvrdí. Jen musí najít důkazy. To pro Elišku nevěstí nic dobrého, protože bude muset mrkev krájet zase sama.

Protivnější dítě nenajdete

V bytě u Viky je další nocležník. Neteř Josefína je už od pohledu protivné dítě, které dělá jen potíže. To už poznal i Filip, když zjistil, že nudící se Josefína v kantýně u Radka vypustila šváby a deratizace ho vyjde na deset tisíc. A tím určitě trable s nezvladatelným dítětem, které evidentně vyrůstá v moderním prostředí, kde je mu vše dovoleno, nekončí.

Hubáčková je posedlá hnojem

Úspěch slaví Hubáčková se svým sušeným hnojem. Brázda už se před ní schovává, protože její nadšení pro sloní hnůj je až nezdravé. Jenže ZOO z toho bude mít nečekané slušný příjem, a tak je nakonec donucený vymyslet, jak snaživou uklízečku odměnit.

Zdroje článku: