Drbárna ze ZOO: Charlie se přiznal k nevěře a dostal výprask

Drbárna ze ZOO: Charlie se přiznal k nevěře a dostal výprask
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid stále vymýšlí, jak zjistit pravdu, Eliška zase dumá, kterého ze dvou nápadníků si nechá, a Dominice konečně jednou řekl někdo jasné ne. Charlie už měl jejího vydírání dost a musel to zastavit. Kristýna si vsugerovala, že Hubáčková chce nějak Fandu využít, pravda ji však zaskočila.

Sid zkusila zavolat na číslo, které jí dala Hubáčková, ale moc nepochodila. V hlavě se jí zrodil nový plán. Musí se do gangu motorkářů infiltrovat! Je přece docela hezká, tak prostě bude dělat nadšenou fanynku.

Eliška nad jejím nápadem kroutila hlavou. Přišlo jí to přece jen trochu nebezpečné. Jenže neměla zrovna chuť něco své mladé spolupracovnici vymlouvat. V hlavě se jí už pár dní honí myšlenky jen na její dva nápadníky a vůbec neví, co si s tím počít. Robert už si počkal i na kluky před školou a kudy chodí, tudy vytrubuje, jak ji miluje. Přišel za Eliškou, že by vzal děti na výlet a zařídil jim nocleh na hradě. Ta si vymyslela, že kluci jedou se svým otcem na výlet na kolech, a nakonec jim výlet opravdu domluvila.

Eliška už se konečně rozhodla

Jenže jejich otec si to rozmyslel a kluky uplatil, aby si zařídili program sami a přespali u kamarádů. Naštěstí je potkal Břéťa a nestihli se dostat do maléru. Vzal je k Raulovi na ryby, kde přespali v bezpečí. Eliška nakonec zjistila, že s otcem nejsou, a byla hodně překvapená, kdo jim dělal chůvu. Tím si Břéťa získal plusové body a také se od kluků dozvěděl, že má konkurenci.

Hubáčková
Hubáčková | Zdroj: FTV Prima

Kristýna sleduje už delší dobu Petru Hubáčkovou a její vřelý vztah k Fandovi se jí zdá být podezřelý. Napadlo ji, že by to mohla být nějaká podvodnice, která si naivního a dobráckého hromotluka vyhlédla a má s ním něco v plánu. Když s tím za Hubáčkovou přišla, ta ji opakovaně ujišťovala, že s Fandou má jen ty nejlepší úmysly. Moc Kristýnu nepřesvědčila, a tak ji tak intenzivně sledovala, až to Petra nevydržela a řekla jí svůj příběh. Když se Fanda narodil, bylo jí šestnáct let a dala ho k adopci. Celý život si to ale vyčítala, a nakonec ho našla. Proto vzala práci v ZOO, aby s ním mohla trávit čas.

Charlie se přiznal k nevěře

Dominika si pochvalovala, jak byla složka s informacemi o Polákovi užitečná a hned Charliemu volala, že chce materiál i na Bavora. Jenže Charlie nemá chuť s podezřelou Dominikou spolupracovat. To zrzku nezajímá. Když složku nedostane, řekne Katce o vášnivé noci, kterou spolu prožili.

Charlie pochopil, že tak by to už mohlo být napořád, a tak se Katce přiznal sám. Její reakce byla rychlá. Vrátila mu prstýnek a odešla. Alespoň okamžik, kdy se Charlie vysmál Dominice do očí, mu přinesl trochu uspokojení. To ještě netušil, že se v baru potká s Katčiným otcem, který ho několikrát před celým barem přetáhl holí.

Zdroje článku: