Dokumenty, které můžete zhlédnout na Netflixu

Dokumenty, které můžete zhlédnout na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díky Netflixu můžete sledovat nejrůznější pořady v pohodlí domova. V mnoha domácnostech tak převládá toto vysílání nad klasickými televizními stanicemi. Které zajímavé dokumenty můžete sledovat na této streamovací službě?

Dokumenty o Česku i celé planetě

Na Netflixu se dají objevit různé poklady, někdy je ale dobré se podívat na dokumenty, které zachycují život u nás v České republice, ale také na celé planetě. Ze kterých můžete vybírat?

  • Katka,
  • Trabantem až na konec světa,
  • Planeta Česko.

Dokument Katka zachycuje 14 let života se závislostí

Katka je hodně diskutovaný pořad, který natočila Helena Třeštíková v roce 2019. Zachycuje život dívky, jménem Katka, která je závislá na heroinu. Katka je krásná slečna, které se život nedařil již od dětství, kdy začala brát drogy, protože se chtěla odlišovat od ostatní společnosti. Matka ji poté vyhodila z domu. Jde o časosběrný dokument, na který by se měl podívat každý, kdo má na to odvahu.

Trabantem až na konec světa i několikrát

Dan Přibáň je člověk, kterého mnozí znají, a jistě o něm ještě hodně uslyšíme. Je to člověk, který se vypravil se svými přáteli po mnoha místech světa. Velmi pěkným dokumentem je Trabantem napříč Afrikou, který vznikl v roce 2011. Dokument Trabantem až na konec světa vznikl o pár let později, a to v roce 2014. Zaznamenává cestu po jižní Americe dlouhou přes 21 000 km. Poslední dokument je z roku 2019 s názvem Trabantem tam a zase zpátky.

Planeta Česko okouzlí jedinečností

Tento úchvatný dokument z roku 2017 zachycuje českou přírodu tak, jak ji neznáte. Díky tomuto dokumentu zjistíte, že u nás je příroda nevyzpytatelná a jedinečná. Nejmodernější technologie dokážou zachytit přírodu jinak, nevšedně, a hlavně nečekaně – a vlastním okem se vám to nikdy nepodaří. Podívejte se na dokument o české přírodě, kterou máte za dveřmi.