Die Hart (2020): Komediální seriál s Kevinem Hartem, kterého učí být akčním drsňákem John Travolta

Die Hart (2020): Komediální seriál s Kevinem Hartem, kterého učí být akčním drsňákem John Travolta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kevin Hart a John Travolta už se před pár dny představili na streamovací službě Quibi, aby se z Kevina stal budoucí trhač na poli akčních snímků. O zábavu nebude nouze!

Seriálová novinka

Humorná seriálová novinka představí Kevina Harta, který si s odlehčenou formou bude dělat legraci sám ze sebe a svého letitého paběrkování v akčních trhácích. Streamovací služba Quibi nedávno představila trailer k novému seriálu, který paroduje akčňáky typu Smrtonosná past. Ta se totiž v anglickém originálu jmenuje Die Hard, odtud tedy komediální název naší dnešní novinky. A parťákem Harta nebude nikdo menší než John Travolta.

Krátké epizody

Nedávno spuštěná streamovací služba Quibi se zaměřuje na sledování obsahu na displejích chytrých telefonů. Prozatím se nejedná o službu, která by byla rozšířena mezinárodně, ale v nejbližší době se tak zřejmě stane. Díky orientaci na zákazníky se smartphonem, kde si často potřebují vyplnit jen velmi omezený časový úsek, se seriály této streamovací platformy natáčejí ve velmi krátkých epizodách. Jeden díl seriálu tak má něco okolo 10 minut.

Kevin Hart  v seriálu hraje sám sebe. Je představen jako herec, který už má skutečně po krk vedlejších rolí v akčních trhácích. Proto se rozhodne vyhledat školu pro filmové hvězdy. Tu vede právě John Travolta.