Ďáblova milenka v Ordinaci v růžové zahradě 2

Ďáblova milenka v Ordinaci v růžové zahradě 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Táňa se nejspíše ve svých předchozích vztazích velice nudila, a proto nakonec vklouzla do náruče toho nejobávanějšího ze všech tří partnerů, kteří ji provázeli životem, primáře Máry. Od té doby již rozhodně nemá o vzrušující vztah plný napětí nouzi. Bude stát po jeho boku i v těch nejhorších časech, které jim v Ordinaci právě nastaly?

Přelétavá Táňa 

Na první pohled tato něžná lékařka z kamenické nemocnice nepůsobí jako nestálá a přelétavá žena ve vztazích k mužům, přesto má za sebou několik mileneckých etud. S manželem Patrikem Márou udržovala vztah na dálku, protože on pracoval jako lékař v Americe a jí se nějak podezřele moc zalíbilo v Kamenici. Navzdory tomu, že si její manžel vedl kariérně nadmíru dobře, rozhodl se svoje profesní blaho obětovat pro záchranu manželského života. To ale netušil, že si Táňa našla náhradu v podobě kolegy z nemocnice, Vojty Kratochvíla. 

Jejich tajný vztah praskl, s dosti velkým přičiněním jejího tchána, primáře Máry. Jaký to paradox, že zanedlouho sám, zprvu ochranitelský otec, přebere svému synovi manželku. 

Kostlivec ve skříni

Když už se jim podaří překonat nenávistné pohledy Patrika a jeho matky Dariny, která má na oba neodolatelně spadeno, a jejich láska může jen vzkvétat, objeví se na scéně Márovo stín z minulosti, Tibor Foldýn. Na tuto etapu života se primář kamenické nemocnice snažil zapomenout a utěsnit ji v myšlenkách a před všemi co nejvíce hluboko, ale náhoda mu Foldýna přivede znovu do cesty. Ten využívá svých drsných praktik, aby ho dostal tam, kam potřebuje. Mára mu totiž v minulosti dodával medicínský kokain, a tak není pro Tibora těžké ho vydírat. Jinak vše prozradí. Jako protislužbu za své mlčení žádá zfalšování lékařské zprávy a její smazání z nemocničního systému o jeho dealerce Valentové, která zemře v nemocnici po autonehodě a v těle pašuje drogy. Táňa se na lékařském podvodu s Márou spolupodílí. Udělá ale zásadní chybu, zfalšovaný lékařský protokol předá do ruky matce zemřelé pacientky. 

Hon na Táňu s Márou

Jejich tajemství náhodou odhalí Darina, která udělá vše proto, aby svého bývalého manžela a snachu usvědčila. Rozjíždí se masivní vyšetřování, ale pro nedostatek relevantních důkazů nemůže vyšetřovatel podniknout další kroky a případ odkládá. Tvrzení Máry o tom, že pacientka měla v břiše jen pytlíky s cukrem, mu ale nepřijde nijak důvěryhodné. Primář s Táňou nebudou spát klidným spánkem dlouho.