Čtvrtá série Stranger Things už se blíží. Jaké nové postavy nám seriál představí?

Čtvrtá série Stranger Things už se blíží. Jaké nové postavy nám seriál představí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od premiéry třetí série tohoto mysteriózního seriálu od Netflixu už uplynulo více než rok a na tu čtvrtou si budeme muset ještě chvíli počkat. Tvůrci nám toho však už hodně odhalili a my si tak čekání můžeme snadno zkrátit. Máte tušení, jaké nové postavy by se ve Stranger Things mohly objevit?

Nových postav v seriálu přibude hned několik. Už v listopadu Netflix prozradil, že se ve čtvrté sérii objeví osm nových herců. Moc toho o jejich postavách zatím nevíme, ale pojďme se podívat alespoň na menší detaily, které už jsou jisté.

Peter Ballard - V podání Jamieho Campbella Bowera se nám v nové sérii představí Peter Ballard, laskavý a dobrosrdečný muž, pracující v psychiatrické léčebně, kterého už začíná vytáčet brutalita páchaná na místních pacientech.

Victor Creel - Do záhadného městečka zavítá i samotný Freddy Krueger z Noční můry v Elm Street! Jeho představitel Robert Englund si v seriálu zahraje narušeného člověka, který je kvůli spáchání ošklivé vraždy uvězněn právě v psychiatrické léčebně.

Argyle - Jonatanův nový kamarád Angyle je závislý na drogách, rozváží pizzu a jeho zálibou je především zábava. Ztvární ho Eduardo Franco.

Plukovník Sullivan - Nová série představí i novou autoritativní postavu. Jako inteligentní a rozumný plukovník, který se snaží zlo v Hawkins zastavit jednou provždy, se představí Sherman Augustus.

Jurij - Tohoto zvláštního a nepředvídatelného ruského pašeráka, který si užívá špatné vtipy, burákové máslo, a hlavně dobře zaplacenou práci, ztvární Nikola Djuricko.

Eddie Munson - Jako vedoucí klubu Dungeons and Dragons na Hawkinské střední se představí Joseph Quinn. Dostane se i do náročných situací a možná bude muset vést i boje na život a na smrt.

Dimitrij - Další postavu z ruského prostředí si zahraje Tom Wlaschiha. Chytrý a charismatický Dmitrij je dozorcem v ruské věznici, kde se spřátelí s Hopperem. Uvidíme, jestli se mu bude dát věřit a jak velkou roli v příběhu sehraje.

Jason Carver - V roli školní hvězdy, randící s nejpopulárnější holkou ze školy se představí Mason Dye. Mohli byste ho považovat za Steveovu konkurenci, když se ale v Hawkins začnou opět dít podivné věci, jeho popularita bude výrazně ohrožena.

Ze známých postav se můžete opět těšit na strážníka Hoppera, Joyce, Nancy, Jonathana, Stevea, Robin, Eleven, Max, Mikea, Willa, Dustina, Lucase i jeho mladší sestru Ericu.

Navíc už je jisté, že se děj přesune i mimo známé městečko Hawkins a ukáže nám dopad podivných událostí i na jiné části světa. Z traileru je jasné, že to bude Rusko, ale možná nás tvůrci překvapí i jinými lokacemi.

Scenáristé navíc měli dostatek času na to, aby příběhy dostatečně doladili, a tak se můžeme připravit na tu nejpečlivěji zpracovanou sérii. Bude to prostě pořádná jízda!