Co v současné době natáčí Jennifer Morrison alias doktorka Allison Cameronová z Dr. House?

Co v současné době natáčí Jennifer Morrison alias doktorka Allison Cameronová z Dr. House?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V americkém seriálu Dr. House ztvárnila Jennifer Morrisonová (41) tu něžnější část lékařského týmu dr. House. A díky jejímu atraktivnímu vzhledu se bylo na co dívat a pánské publikum si také přišlo na své. Jak se v současnosti má a co dělá tato americká herečka?

Od modelky k herečce

Svou kariéru Jennifer Morrisonová zahájila jako modelka už v dětském věku. Účinkovala v reklamách, dokonce se objevila i na titulní straně magazínu Sports Illustrated, a to hned s hvězdou basketbalu Michaelem Jordanem. Pustila se také do herecké profese ve filmech Křižovatka (1994), Ozvěny mrtvých (1999). Vidět jsem ji mohli i ve snímcích Přežít Vánoce nebo Pan a Paní Smithovi.

Práce v televizi nenechala na sebe dlouho čekat a Jennifer Morrisonová si zahrála v seriálech Dotek anděla nebo Dawsonův svět. A pak přišla role lékařky Allison Cameronové v seriálu Dr. House. Byla to klíčová role i pro její osobní život, protože během natáčení seriálu se v roce 2004 dala dohromady s hereckým kolegou Jessem Spencerem. Dokonce oznámili zasnoubení, a to v roce 2007, a chystali svatbu. Dlouho jim to ale nevydrželo, protože se jako pár nakonec rozešli.

Bylo, nebylo a Tohle jsme my

Takto přesně začínají pohádky – bylo, nebylo. Je to ostatně i název amerického televizního fantasy seriálu, ve kterém Jennifer Morrisonová účinkovala v roli Emmy Swanové a který využívá pohádkových postav, jež začleňuje do děje. Asi něco podobného jako česká Arabela. Vidět jsme Jennifer Morrisonovou mohli také v seriálu Tohle jsme my.

 

Osobní život

V osobním životě si Jennifer Morrisonová prošla několika vztahy. Chodila i s hercem Amaurym Nolascem, poté s hercem Sebastienem Stanem, s nímž se seznámila při natáčení seriálu Bylo, nebylo. Ani tento vztah jí ale nevydržel a nyní herečka žije sama.

Dali byste si raději Bylo, nebylo nebo Arabelu?