Old Guard - Nesmrtelní: Charlize Theron v roli krásné a nebezpečné Andy nic nezastaví. Film sledujte na Netflixu

Old Guard - Nesmrtelní: Charlize Theron v roli krásné a nebezpečné Andy nic nezastaví. Film sledujte na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlize Theron je mrštná jako kočka a sluší ji to, i když je naštvaná a špinavá od krve. Se svou partou válečníků ji můžete vidět v současné době na Netflixu ve dvouhodinové napínavé jízdě s názvem Old Guard: Nesmrtelní.

Akční film vznikl podle stejnojmenného komiksu z pera Grega Rucky, který se v současnosti drží v desítce nejsledovanějších projektů této stanice, nabízí napínavou podívanou od samotného začátku až do konce.

 

Charlize Theron v roli Andy a její nesmrtelná parta už po staletí chrání svět smrtelníků. Problémy nastanou v okamžiku, kdy se do skupiny přidá Nile (Kiki Layne) se stejnými nadpřirozenými schopnostmi a válečná skupina je prozrazena. Začíná honička a boj s padouchy, kteří chtějí zneužít sílu a moc bojovníků.

 

Scénář k filmu napsal sám autor komiksu Greg Rucka a režie se ujala Gina Prince-Bythewood, která tak dostala první velkou režijní příležitost. Režie sice není dokonalá, ale na filmu se rozhodně nešetřilo a herci v hlavních rolích ze sebe ve většině případů vydali to nejlepší. Ani vcelku neznámá Kiky Layne nezůstala pozadu a na svou velkou hereckou příležitost se pečlivě připravila.

 

V dalších rolích se předvedou:

• nizozemský krasavec Marwan Kenzari, který si zahrál s Tomem Cruisem ve snímku Mumie

• italský herec Luca Marinelli, který si za roli ve filmu Martin Eden (na motivy románu J. Londona) odnesl z MFF v Benátkách cenu za nejlepší herecký výkon

• Angličan Harry Melling, který ztvárnil postavu Dudleyho Dursleyho v sérii Herry Potter