Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas oslaví 20. výročí manželství kvůli koronaviru netradičně

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas oslaví 20. výročí manželství kvůli koronaviru netradičně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za pár týdnů oslaví jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů významné výročí svého manželství. Předpokládalo se, že manželé uspořádají velkolepou oslavu, kde bude z fontán stříkat šampaňské a noční oblohu ozáří ohňostroj.

Skutečnost bude ale jiná. Herečka oznámila, že se s manželem dohodli, že toto krásné výročí oslaví jedním polibkem.

Rozhovor s Catherine pro People

Zeta-Jones pro časopis People uvedla: „Nebudeme pořádat žádné velké večírky. I když nejsem příznivcem velkých oslav, bylo by moc krásné, kdybychom mohli všechny naše přátele pozvat na jedno místo a společně toto výročí oslavit. Rozhodli jsme se oslavu odložit na období, kdy to bude pro nás všechny bezpečné.“ S nadsázkou dodala, že si zvedne roušku a vášnivě se s manželem políbí a potom si zase pečlivě roušku nasadí.

Stejně jako mnoho jiných VIP, využila rodina Michaela Douglase současnou situaci k tomu, aby spolu trávili čas, který jindy nemají. Doma jsou i s dětmi, které jsou jindy pryč. Syn Dylan (19) studuje vysokou školu a dcera Carys (17) studuje ve Švýcarsku.

V podobném duchu trávila rodina i srpnové narozeniny syna Dylana.

Rodina se snaží svůj postoj medializovat a věří, že se stanou vzorem pro mnoho dalších lidí.

Slavné manželství a jeho mediální obraz

Manželství těchto oblíbených herců nebylo vždy plné slunce. Sama Catherine, které byla diagnostikovaná bipolární porucha, má období, kdy jen těžce zvládá maniodepresivní psychózu. V roce 2010 byla Douglasovi diagnostikovaná rakovina jazyka. Herec svůj boj se zákeřnou nemocí vyhrál, ale v jednom ze svých rozhovorů hodně nešťastně uvedl, že svou nemoc spojuje s jednou oblíbenou sexuální praktikou a tím svou ženu nepotěšil. Dalo by se i říct, že ji „opravdu hodně rozzlobil“. Zabalené kufry a manželské peklo na sebe nenechaly dlouho čekat.

Jak je vidět, nakonec to Michael doma nějak vyžehlil, a tak by to mělo být. Sama Catherine, ač vypadá jako nepraktická kráska, má k životu velice praktický přístup, což určitě dokázala i svou vzornou péčí o svého tchána, známého herce Kirka Douglase, který zemřel letos v únoru ve věku 103 let.