Nevídaná setkání v Ulici: Bývalí i současní milenci se střetnou tváří v tvář

Nevídaná setkání v Ulici: Bývalí i současní milenci se střetnou tváří v tvář
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V duchu silných emocí se ponese 4125. díl seriálu Ulice. Budou se rozdávat komplimenty, ale i výčitky. Zatímco jedné ženě bude její hvězda stoupat vzhůru, druhá se vynasnaží nespadnout až na úplné dno. Vztahy mezi bývalými a současnými milenci se začnou prolínat.

Janě se hroutí svět. Z internetového bulváru se dozví, že dojde k velké změně v obsazení seriálu, ve kterém hraje vedle svého bývalého milence Saši Becka. Její matka ji bude konejšit, že to pro Janu nemusí vůbec nic znamenat, nebo na ni naopak díky této změně čeká obrovská životní příležitost. Diana se sice snaží podpořit ji ze všech sil, ale Jana má myšlenky úplně jinde a marně volá do produkce, aby se dozvěděla více.

Nakonec se jí sami ozvou nazpět a budou trvat na tom, aby za nimi dorazila. Jana se vrací domů celá zdrcená. Zjištění, pro které si jela, bude šokující. 

Blanku kontaktuje Evžen, zrovna když bude sedět s Veronikou na obědě v hospodě, kde kolem brousí Kateřina. Sotva Evžen dorazí do podniku, vrhne se na něj Kateřina a chce ho odtáhnout k sobě na bar. Bude více než rozčarovaná z toho, že Evžen přichází za Blankou. Co Evžena přimělo Blance napsat? 

Bruno spěchá, aby Janu zastihl doma. Bohužel se minou, zrovna když Jana odjede do studia. Diana se snaží Bruna zdržet, protože je evidentní, že sbalení a odvezení Dorčiných věcí nebude ten pravý důvod Brunovy návštěvy. S Janou se poslední dobou míjejí nezvykle často, a tak mezi nimi vznikají zbytečná nedorozumění. Budou mít šanci se znovu potkat a všechno si vysvětlit?  

Magda všem kolegům vyrazí dech svým novým vzhledem. Prokop z ní nespustí oči a bude ji zaplavovat komplimenty. Její nová vizáž však způsobí ještě něco dalšího neočekávaného. Pomůže Magdě v další slovní roztržce kvůli ekologickému workshopu. Co přesně se mezi Landovou a Magdou přihodí? 

Zdroj: