Blake Lively a Ryan Reynolds: Jaké je tajemství jejich šťastného vztahu?

Blake Lively a Ryan Reynolds: Jaké je tajemství jejich šťastného vztahu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Ryan Reynolds tvoří s herečkou Blake Lively jeden z nejkrásnějších a také nejstabilnějších hollywoodských párů. Jaké je podle nich tajemství šťastného soužití?

Potkali se v práci

Poprvé se potkali při natáčení filmu Green Lantern v roce 2010. V té době však byli oba zadaní. Nakonec si k sobě ovšem cestu našli a brali se v září 2012.

Tehdy spolu randili necelý rok. Ryan se navíc v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že o tom, kdo je jeho osudová žena, se přesvědčil značně neromanticky: Po první společně strávené noci, která byla pořádně vášnivá.

Ač tak měli možná všechny předpoklady k tomu, aby měl jejich vztah jepičí život, ukázalo se, že jsou pro sebe nejspíš opravdu stvořeni. Často jsou dáváni za příklad zcela ukázkového páru, který vypadá i po deseti letech stále velmi zamilovaně.

Slavný pár je známý tím, že si důsledně chrání své soukromí a stranou zájmu médií se snaží držet především své děti. V současné době mají už tři. Sama Blake Lively na toto téma prohlásila, že se s manželem snaží dopřát svým potomkům normální dětství.

Normální rodina, která spolu tráví hodně času

Společně se také příliš neukazují na veřejnosti a vyhýbají se okázalým společenským akcím. Oba jsou rodinné typy, herečka již v minulosti řekla, že si přeje mít velkou rodinu. A Ryan Reynolds je prý velmi spokojený jako tatínek tří holčiček, ale rozhodně by se nebránil tomu přidat „do party“ ještě chlapečka.

Mimo kamery jsou prý Ryan Reynolds a Blake Lively úplně normálním párem, který tráví hodně času pohromadě. Právě společně strávený čas je pro ně zvlášť důležitý. Herečka o svém manželovi ostatně řekla, že je jejím nejlepším přítelem.

To však neznamená, že by se zcela vyhýbali pozornosti. Na svém Instagramu se nezdráhají zveřejňovat ani vtipné momenty ze svého soužití. Třeba jako to, když si herečka během koronavirové izolace barvila doma vlasy, a to rovnou za asistence svého slavného manžela. Zdá se, že právě smysl pro humor je další ingrediencí jejich pevného manželství.