Audrey Hepburn: přichází televizní seriál o životě herečky

Audrey Hepburn: přichází televizní seriál o životě herečky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál bude založený na příběhu, který pomáhal napsat její druhý syn Luca Dotti a bude vyprávět o mládí této pozoruhodné ženy, která si k herectví vždy jen odskočila a jejím snem byla velká rodina. Přesto se stala jednou z nejslavnějších tváří Hollywoodu.

Křehkost i síla

Její krása byla často stejně tak darem jako kletbou. Byla romanticky spjata se spoustou kolegů a hvězd, ale provdala se jen dvakrát. Muži jejího života byli Mel Ferrer a Andrea Dotti. Poslední roky však netrávila ani z jedním z nich a žila v neformálním svazku s nizozemským hercem Robertem Woldersem. 

Z manželství se ji podařilo mít dvě děti (Sean Hepburn Ferrer a Luca Dotti). Zoufale se snažila mít více dětí, protože měla velmi ráda velkou rodinu, ale 4x potratila, což ji vždy uvedlo do stavu naprostého zoufalství. Potraty Audrey Hepburn byly způsobeny stresem z přepracování a podvýživou, kterou si přinesla z války. Nikdy nevážila více jak 50 kg, a to k výšce 170 cm nebylo moc. Často se spekulovalo o anorexii, ale dle lékařských zpráv šlo o trvalé následky z nedostatku potravin v období, kdy vyrůstala.

Ze synů vyrostli silní muži a oba o své matce napsali knihy plné vzpomínek. Starší syn Sean je uznávaným režisérem a humanitárním pracovníkem. Mladší Luka zdědil po matce vedení dětského fondu pod záštitou UNICEF.

Seriál

O novém seriálu se toho moc neví. Je jasné jen to, že scénář vytvořil spisovatel a novinář Luigi Spinola a Luca Dotti, mladší syn Audrey. Vymodleného druhého dítěte se dočkala až v 41 letech a jeho otcem je Andrea Dotti, římský psychiatr a druhý manžel herečky. Inspirací by měla být kniha, kterou spolu napsali pro New York Times, Audrey At Home, která se stala bestsellerem. V té je celá řada vzpomínek na herečku, výňatky ze soukromé korespondence a také recepty na oblíbená jídla herečky.

Zatím nevíme, kdo bude protagonistkou televizního seriálu, ale půjde o velice mladou herečku, protože právě mládí Audrey, kdy zažívala slávu a také si nesla v duši velice silné zážitky z války, bude v hlavní linii seriálu. Zda seriál zahrne i velice rozsáhlou humanitární práci, kterou herečka postupem času upřednostnila před kariérou hollywoodské hvězdy, nebo zda se vrátí i do období války, které herečku poznamenalo, zatím není jasné.