7 největších filmových a seriálových mrch

7 největších filmových a seriálových mrch
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V žádném dobrém filmu či seriálu nesmí chybět správná mrcha, která udává tu zápornou linii děje, jež si buď oblíbíte, nebo seriál či film raději přestanete sledovat. A jaké jsou nejslavnější mrchy televizního světa?

Cersei Lannister

Herečka Lena Headey se stala populární a slavnou v mnoha filmech, nejvíce ji však proslavil seriál Hra o trůny, kde si zahrála lstivou a zákeřnou královnu, která se odmítá vzdát trůnu a neustále se snaží rozhodovat, i když je to v pravomoci jejích synů. Během celého seriálu udržuje poměr se svým seriálovým bratrem, se kterým má všechny své tři děti.

Bellatrix Lestrange

Vlastním jménem Helena Bonham Carter, je nezapomenutelná postava smrtijedky, která se objevila ve filmech o Harrym Potterovi. Postava byla celou dobu věrná Pánu zla. Svoji roli hrála velice dobře, byla přesvědčivá a její outfit byl nepřekonatelný.

101 dalmatinů

Jistě si z dětství každý pamatuje film 101 dalmatinů, ve kterém se objevuje záporná fiktivní postava Cruella de Vil. Tento příběh byl několikrát zfilmován, naposledy si postavu zahrála Glenn Close.

Miranda Priestly

Je silná a respekt budící žena, kterou skvěle ztvárnila Meryl Streep. V romantickém filmu Ďábel nosí Pradu je Miranda mocnou šéfovou časopisu módy. Postava představuje ledově chladnou ženu, která se neohlíží na ostatní, jde si tvrdě za svým. Herečka je velice známá, vyrovnat se jí chce nespočet dalších žen.

Dr. Beverly Hofstadter 

Postava, kterou jistě zná každý milovník seriálu Teorie velkého třesku. Jedná se o matku Leonarda, která pracuje jako neuroložka. Její chápání života je jako vědkyně dost odlišné, ráda vše řeší různými vzorečky a logickou úvahou. O dětství svého syna vydala několik knih, které se v průběhu seriálu stále naťukávají a Leonard se tak stává středem posměchu.

Julie 

Filmová postava Julie je ztvárněna Evou Josefíkovou, která si v seriálu Vejška zahrála studentku. Její přirozená krása a inteligence dodávají postavě neuvěřitelnou eleganci a touhu dělat vše, co zrovna chce, bez ohledu na svého stálého přítele. Ve filmu se z ní stává mrcha, která spí i s dalšími představiteli mužských rolí.

Evelyn Harper 

Holland Taylor v seriálu Dva a půl chlapa ztvárnila matku dvou hlavních postav Alana Harpera a Charlieho Harpera. Maminka se objevuje převážně v nejméně vhodnou dobu a své syny tak přivádí k šílenství.