Dnes v Ulici: V Ulici se slaví Valentýn a na scénu se pomaličku vkrádá slibovaná svatba Áji a Mária

Dnes v Ulici: V Ulici se slaví Valentýn a na scénu se pomaličku vkrádá slibovaná svatba Áji a Mária
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dnešním díle diváci uvidí, které z postav slaví Valentýn. Zatímco zhrzená Martina by tento svátek úplně zavrhla, Kristýnu hřeje přízeň investigativního novináře. Na scénu se pomalu vkrádá také scénáristy slibovaná svatba Áji a Mária.

Kristýna s Daliborem nejspíš chodí

Kristýna není jen tak nějaká holka, která by si začala s jen tak nějakým klukem. Chození s Denisem jí absolutně nesvědčilo, a dokonce ji to nepřímo srazilo k zemi. Právě rozchod s ním totiž způsobil, že se Kristýna uzavřela do sebe. Zanevřela na všechny své rozdělané projekty a scukla se se lstivou Julií. Ne nadarmo se však říká, že všechno zlé je pro něco dobré. Kdyby nebylo Julie, nikdy by se nesetkala s Daliborem Tomáškem – s investigativním novinářem, který je, zdá se, přesně její typ. Je zaujatý svou prací, přemýšlí do hloubky. Je zkrátka přesný opak nezodpovědného Denise, který chtěl většinu svého života věnovat pařbám. Na to Kristýnu moc neužilo, jen si to nechtěla přiznat. Kristýna s Daliborem nejspíš chodí. Jinak by se nelíbali na rohu ulice a nepřistihla by je přitom máma. Po nekonečných dnech temna u Kristýny opět svítí sluníčko. 

Martina nechce o svátku zamilovaných ani slyšet

A zatímco Kristýně se daří, Martina nejspíš pukne vzteky. Všem zamilovaným párům v hospodě připravuje valentýnská meníčka, přitom ona sama je jako kůl v plotě. Kdyby na silvestra tolik neřádila, mohla by i ona teď vrkat s Jirkou. Jenže Kamil vše zkazil. Hloupá už byla samotná myšlenka na to, že stráví silvestr na horách bez Jirky. Nebo za to může Jirka, který na silvestra odjel s kamarády do zahraničí a Martinu nechal samotnou? Diváci však dobře tuší, že ti dva se nakonec usmíří. 

Další svatba na obzoru

Do děje se postupem času vrací také Ája. Ta byla kdysi v Ulici za pořádnou mrchu, vzpomínáte? Jenže teď je nejlepší kamarádkou Venduly a Martiny. A zatímco kamarádství i profesní část života jí jenom kvete, vztah s Máriem začíná uvadat. Není v něm už potřebná jiskra. Ani dva roky od žádosti o ruku nejsou svoji. Je to zkrátka situace řady mladých párů, které mají miminko dříve než svatbu. Na tu zkrátka není čas. Mário však cítí, že je potřeba něco změnit. I Pavel ho pořád přesvědčuje, aby svatbu konečně začal řešit. Vypadá to, že by letošní sezónu Ulice mohla zakončit nejen svatba Gábiny, ale také ta Ájina. Vždyť se o ní mluvilo už na konci minulé sezóny. 

Mário něco chystá a Pavel z toho není nadšený

Jenže když se do něčeho pustí Mário, má se Ája na co těšit. Ani Pavel není z Máriových slov zrovna nadšený. Něco se chystá, ale on neví, co to je. Podle toho, co Mário v minulosti už vyvedl, by to klidně mohlo znamenat další krizi ve vztahu. Koneckonců do čeho mohl investovat čtyřicet tisíc korun, když to prý prstýnky nejsou? To je otázka. Diváci se tedy mohou těšit, že se dějová linka přesune od věčně nespokojené Vilmy a střelené Martiny pro změnu také k Áje. Bude to svěží a neokoukané. Snad Mário tentokrát ubere na trapnosti a rap nechá stranou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text