Ulice 4458: Pavlík na Vendulu žárlí více než ona na něho a o Kristýnu se pokouší další panická ataka

Ulice 4458: Pavlík na Vendulu žárlí více než ona na něho a o Kristýnu se pokouší další panická ataka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4458. díl Ulice bude alespoň z části vtipným. O to se postará herec Jan Řezníček, který musí podle scénáře žárlit na Vendulu. Tu totiž v minulém díle načapal, jak se hezky baví s Jirkou. Ihned mu docvaklo, odkud vítr vane. O smutnější konec tohoto dílu se pak postará Kristýna, která ani přes četnou péči Julie není v pohodě.

Strategie Venduly nakonec klapla, i když už se o to ani nikdo nesnažil 

Stačilo se jen uvolnit a dělat věci jako předtím –⁠ a Pavlík už na krásnou Martinu nemá ani pomyšlení. Hroutí se mu totiž manželství, protože jeho Vendula se zakoukala do mladého Jirky Hložánka. A jak mu má coby řezník asi konkurovat? Vždyť Jirka Hložánek chodí hezky oblečen, má vkusnou kancelář i svou vlastní sekretářku. Když už s ním nemůže soupeřit, alespoň přizabít ho může. A rovnou se k němu objedná v úřední hodiny, ať je to oficiální.

Nakonec se ale žádné drama nekoná. Pavlík totiž Vendulu v jeho kanceláři nepřistihne, alespoň však Jirkovi naznačí, že se s Vendulou snaží o druhé dítě. To bude pro ni ale překvapení! Kdyby tohle říkal Martině, nemusel by k Hložánkovi do kanceláře vůbec lézt. Teď nad ním akorát visí hrozba focení na kole před bistrem. Jirka je totiž tak zabraný do práce, že mu celá pointa Pavlíkovy návštěvy unikla.

Kristýna se cítí jako hysterka a hypochondr, navíc je bez peněz 

Kristýna se moc prožívá. Čím to bude? Rozvodem rodičů? Alkoholismem své matky? Tím, že ji nečekaně opustil Denis? Možná je to všechno dohromady. Ať už je to jakkoliv, dobře placená Julie by na to měla už konečně přijít. Po delším období klidu začalo Kristýně píchat na hrudi a v práci dostala další panickou ataku. To by se ale už dít nemělo. Po těch penězích, které už Julii zaplatila, by měla Kristýna svou ataku minimálně umět zarazit. Jenže Julie na to bude mít své vlastní moudro. Aby ne, když jsou Kristýně podobné klientky jejím hlavním zdrojem slušných příjmů.

Zdroj článku:
  • Autorský text