Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství

Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těhotenství je velmi osobní záležitost, a ne každý ji chce ventilovat hned mezi lidi. Takto to mají i mnohé celebrity, které své těhotenství tajily, dokud to šlo – a nejedná se pouze o známá zahraniční jména. Požehnaný stav své partnerky zatajil například i český lamač dívčích srdcí David Kraus. O něm se pomalu ani nevědělo, že nějakou přítelkyni má.

Kylie Jenner se dcerou pochlubila až po porodu

Kylie Jenner je nejmladší miliardářka na světě, a své těhotenství se jí povedlo utajit až do porodu. Po dobu očekávání se sice na veřejnost dostávaly určité indicie, ale nikdo nemohl s naprostou jistotou říct, že opravdu čeká dítě. Veřejným vystupováním se snažila vyhýbat, a když už ji zachytili blesky fotoaparátů, měla vždy volné oblečení. Nakonec se však stejně světu po narození dcery Stormi pochlubila.

Anna Kurnikovová utajila rovnou 2 těhotenství

O slavné tenistce Anně Kurnikovové se vědělo, že žije od roku 2001 se světoznámým zpěvákem Enrique Iglesiasem. Tento pár je však známý tím, že nerad odhaluje své soukromí, a proto se jim povedlo těhotenství Anny utajit hned několikrát. Nejprve v roce 2017, kdy se jim narodila dvojčata Lusy a Nicholas, a taktéž nedávno. Tentokrát Kurnikovová na svět přivedla dceru, které dali jméno Masha.

David Kraus je velký tajnůstkář

I v českých vodách najdeme celebrity, jež se početím potomka veřejnosti nepochlubily. Velkým tajnůstkářem se stal i herec a muzikant David Kraus. Sem tam na veřejnost pronikly nepotvrzené informace, že má novou přítelkyni, ale když na své sociální sítě napsal, že se stal otcem, byl to snad šok pro všechny. Jeho přítelkyně rodila v porodnici v Podolí a šťastní rodiče dali dcerce krásné jméno Ester.

Své těhotenství utajila i například Alejandra Silva, manželka Richarda Gera, Eva Mendez nebo „Gilmorka“ Alexis Bledel. Ta utajila i svatbu.