Zuzaně Hrubé se během let v Ulici změnil celý život

Zuzaně Hrubé se během let v Ulici změnil celý život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zuzana Hrubá se stala nedílnou součástí seriálu Ulici, ačkoli to tak vůbec nemělo být. Nakonec se zdržela na dlouhé roky, během kterých si prošla obrovskou životní proměnou. Sama doufá, že se mohla stát zdrojem naděje pro lidi, kteří zrovna nemají na růžích ustláno.

Přijít a odejít 

Když před lety vstupovala Zuzana do Ulice, měla vlastně jen přivést malého Františka a nechat ho Bedřichovi s Aničkou. Postava mladé matky, která problémy řeší pomocí drog, na které si neváhá přivydělat prostitucí, však v seriálové Ulici zakotvila na mnohem déle.

Během let se z ní stala silná, sebevědomá žena, která se svým potížím dovede postavit čelem. 

Drsné začátky 

Zuzana Hrubá je bývalou přítelkyní Bedřicha Lišky. Jejich láska skončila ve chvíli, kdy se jí Bedřich rozhodl bránit a zabil člověka, který si na ní dovoloval. Jeho čekalo vězení a Zuzana upadla do drogové závislosti.

Bedřich, který do seriálu vstoupil jako bývalý vězeň žijící na ubytovně, Zuzanu vyhledal a zjistil, že má malého syna, který by podle věku mohl být jeho.

Zuzana však jako drogově závislá potřebovala pomoc, kterou jí Bedřich nabídl. Ona však pouze využívala okolí, aby si mohla dát další dávku. Rázné řešení tehdy měla být svatba Bedřicha a Zuzany, ke které však nedošlo. Poslední kapkou byl tehdy zásnubní prsten, který Zuzana prodala za drogy.  

František 

Malý a milý František byl pro Zuzanu vším, ale drogy měly nad ní daleko větší moc. Bedřich se jim snažil pomoci a o Františka se chtěl starat, ale Zuzana nechtěla.

Když onemocněla žloutenkou, musel Franta do dětského domova. Trvala to, ale nakonec Zuzana pochopila, že u Liškových mu bude daleko lépe a svolila Bedřichovi osvojení syna. Sama se totiž musela postavit dalšímu vážnému problému. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

HIV 

Být HIV pozitivní je pro valnou většinu lidí naprosto nepředstavitelné. Zuzana je jedna z těch, kteří to znají velmi zblízka. Pohár tehdy přetekl a konečně se jí podařilo se vymanit z opojného obětí drog. Františkovi se stala matkou na dálku a jen někdy, ale přesto se jejich vzájemný vztah stále víc zlepšoval. 

Být mámou nebo ne? 

Máma na plný úvazek se už ze Zuzany nestala. Ačkoli se chtěla vrátit Františkovi do života v daleko větším rozsahu, osud tomu nepřál. Zdravotní potíže a komplikovaný vztah s Hrihorijem jí ukázaly, že není snadné vrátit se do života tam, kde jste z něj tak nějak vypadli.

Anička Lišková, která v té době pracovala nejen na výchově Františka, ale i malé Emy, rozhodně nehodlala ustoupit bývalé feťačce. Jejich složitá rodina přesto dokázala fungovat a Zuzana byla a je pro Františka pořád máma.  

Konečně normálně 

Po všech peripetiích se nakonec i Zuzany život ustálil a začal mířit k lepším zítřkům. Při práci v pekařství dokázala, že umí být pilná a pracovitá, po několika letech se jí podařilo získat post vedoucí provozu. Něco, co na začátku vypadalo naprosto nepředstavitelně se stalo. Ze Zuzany, která byla na drogách, se stala rozumná, šikovná ženská.  

I štěstí přišlo

Odměnou za boj za normální život se Zuzaně stal hlavně Max Nekonečný. Stal se majitelem krámku (nyní kavárny) v Ulici, kde Zuzana pracovala po konci pekařství. Jejich vztah byl od počátku složitý, ale Zuzana byla zvyklá na lecjaké komplikace. Max se do ní zamiloval tak moc, že ani její HIV pozitivita ho neodradila. Jejich soužití pokračuje dodnes, i když už mimo hranice seriálové Ulice.  

Zuzana se během té doby stala také díky svému synovi Františkovi babičkou.

 

Zdroje: