Nové zprávy z Love Island: Zatím trochu nuda, Naty zdrhla první noc Davidovi z postele, protože se cítila přehlížená

Nové zprávy z Love Island: Zatím trochu nuda, Naty zdrhla první noc Davidovi z postele, protože se cítila přehlížená
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve vile je to zatím jako na skautském táboře, kde si šeptají děvčata a o kus dál kluci. Vypadá to, že si slečny zatím rozumí, všechny jsou hodné a usměvavé a už by to některá mohla trochu okořenit, jinak budeme usínat.

Je jasné, že Naty a David spolu nefungují. Přestože vedle sebe leželi v posteli, nenašli žádné téma k hovoru a když se David začal bavit s Natálíí (Bombshell), která ležela ve vedlejší posteli, Naty se urazila o odešla spát jinam. David to od toho okamžiku bere tak, že je nezadaný. Všichni kolem mají pocit, že se dá dohromady právě s Natálií, protože spolu mají o čem mluvit, ale Natálie to tak jasně zatím nevidí a David ji přijde moc mladý. To o něm ostatně prohlásila i Naty, která se samozřejmě tváří, že ji chování nezdvořilého Davida nevadí. Kupodivu ani Natálii se takové chování nelíbí a má pocit, že by si měl s Naty promluvit a vyjádřit se, proč se chová, jak se chová.

První Bombshell asi rozvíří trochu vody. Přestože si pánové myslí, že jsou všechny dívky ve vile hezké, přece jen po Natálii koukají a Kryštof se zmínil, že jediné, co mu brání, aby po ní šel, je to, že byl David rychlejší a on nechce dělat dusno. Měl by vědět, že dusno chceme! Kryštof také zmínil, že jeho partnerka Hanka o něj zatím vůbec žádný zájem neprojevila a že vůbec necítí, že by ji jako muž imponoval. Není tedy divu, že se dívá po Natálii.

Bombshell Lia (21)

Tichá brunetka, která přišla do vily, trochu všechny zaskočila. Nikdo nepředpokládal, že to bude tak brzy, co někdo další přijde.

Studentka Lia v medailonku klade důraz, že má vysoké nároky na muže, ze kterých nehodlá nic slevit. Brunetka je z Prešova, ale žije v Praze. Měla jeden vážný vztah a rozchod ji zranil, takže chvíli byla sama. Po dlouhé době je připravená se opět s někým sblížit.

Z nějakého důvodu si Zbyněk myslí, že si vybrala jeho a není z toho úplně nadšený.

Randíčko 5+2

Bombshell a pětice svalovců se vydali na malé rande, aby se trochu poznali a aby si dámy mohly udělat představu, kdo by je v noci mohl zahřívat. Ale komunikace se udržovala na velice obecné úrovní, takže zatím to na „škatule, škatule, hýbejte se“ nevypadá. Ale Lia a Natálie se skamarádily. To nebyl ale úplně účel rande.

Holky ve vile mezitím zase probíraly hlavně nové rivalky, jak jsou milé a krásné. Denisa se zmínila, že se Štefanem to udrží jen na kamarádské úrovni.

Manažér Jakub a jeho knír

Jakub vtrhl k holkám, když se dělaly krásné a trochu je zaskočil. Do vily přinesl trochu oživení. Zatím se rozkoukává. Hodně si povídal s Denisou, která se nezapomněla zmínit, že se Štefanem to na velkou love story nevypadá. Asi by ho klidně vyměnila právě za Jakuba. Jakub má 29 let a už pár vážných vztahů měl a zase hledá opravdový vztah, nejen povyražení. Jediná Natálie se zmínila, že se jí nelíbí jeho knír, jinak byl ženským osazenstvem schválený.

Večer byla grilovačka.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek