ZOO: Velké překvapení čeká seriálové fanoušky oblíbené Viky

ZOO: Velké překvapení čeká seriálové fanoušky oblíbené Viky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odchod Evy Burešové ze seriálu ZOO trochu narušil plány televize a rozhodně nepotěšil diváky primáckých seriálů. Právě tato televize nemá v poslední době ohledně své vlastní seriálové tvorby šťastnou ruku, a tak se snaží si diváky udržet a chystá změny.

Těhotenství primácké hvězdy, která u diváků zabodovala v seriálu Slunečná a své fanoušky si plynule přetáhla do dalšího seriálu z prostředí zoo parku, muselo být vyřešeno „dočasným“ odchodem na dobu neurčitou, a to se okamžitě odrazilo na oblíbenosti seriálu.

Mezeru po postavě Viky chtěla produkce zaplácnout dvojicí postav Tez a Izy, ale to se bohužel úplně nepodařilo. Má to více důvodů. Mladé podvodnice nemají romantickou linku a jejich tzv. podnikání budí rozpaky. Ne po stránce morálky, ale ohledně realizace v samotném ději seriálu. Chování celé party kolem Charlieho je nelogické a plné zmatků, ve kterých se divák ztrácí. Dějová linka je natahovaná a nic zásadního se neděje, jako by ani scenáristé nevěděli, co by vlastně mělo přijít.

Tez a Izy měly být mrchy, co obírají ty, co si to zaslouží, a zatím to vypadá, že jen bloudí po zoo, neustále se schází na konspirační schůzky, jako by ani neměly telefony a mluví o ničem. Kromě Fandy jsou všichni slepí a nikdo nevidí, že jsou v zoo parku dvě. Slibovaná zábava a trocha akce a napětí chybí.

Seriál ZOO je tak kritizovaný ze všech stran a v jiných projektech se Primě moc nedaří. Tolik propagované Dobré zprávy pomalu umírají. Nuda spojená s nesympatickým obsazením diváky zajímá stále méně. Po Pálavě je to další seriál, který upadne v zapomnění. Ani Hořký svět diváky nenadchl. Nápad to byl dobrý, ale celý scénář byl neuvěřitelně slabý a nezachránil to ani Štáfek, Ruml, Kohoutová a Polívka.

Produkce ZOO tak udělala zásadní krok a povolala nejoblíbenější postavu zpět. Z mlhavého „jednou se vrátí“ se tak najednou stává „už brzy“. Nové epizody by měla Eva podle ctidoma.cz začít natáčet už začátkem příštího roku.

Začátek natáčení seriálu ZOO, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Eva sice před odchodem k mateřským povinnostem uváděla, že nemá v plánu do práce spěchat, protože tentokrát na dítě není sama, a může si tak krásné období nerušeně užít, ale je evidentní, že své plány rychle mění.

Jak vyplynulo na povrch, už před časem se herečka a zpěvačka rozhodla přijmout roli v připravovaném muzikálu Bodyguard v Hudebním divadle Karlín. Žádná velká pauza ji tedy nečeká.

Je otázkou, co bude s dalšími postavami seriálu, které její odchod ovlivnil. Určitě je velký otazník nad postavou soudce Petra a jeho dětí. Vrátí se snad Viky z Bruselu bez Petra? Vlastně by to možná ani nikoho nepřekvapilo, protože Viky si umí pořádně zkomplikovat život a model „šťastné rodinky“ by jí nemusel úplně vyhovovat.

Nakonec by mohli být scenáristé kreativní a nabídnout první roli i jejímu malému synovi, aby to vytížená dvojnásobná maminka měla jednodušší.

Zdroje článku: