ZOO: Vánoční pauza je za námi. Jak asi bude pokračovat nejromantičtější love story Sid a Adama?

ZOO: Vánoční pauza je za námi. Jak asi bude pokračovat nejromantičtější love story Sid a Adama?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadalo to, že Adam bude už do konce života svou velkou pátrací výpravu, která mu má poodhalit nezodpovězená tajemství o posledních okamžicích života rodičů, jen plánovat. Osud mu pořád přinášel další a další překážky, aby nikam nejezdil.

Nakonec Adam konečně nastoupil do letadla a zmizel do exotických dálek. Tím se konečně vyřešilo dilema posledních dílů, zda poletí, či nepoletí. Sid to samozřejmě oplakala tak, jak se očekávalo a jak se na zamilovanou dívku sluší. A není žádným tajemstvím, čím nebo kým bude tu vzniklou prázdnotu zaplňovat a že to s tím smutkem nebude až tak dramatické.

A Adam si konečně plní svůj velký sen. Jenže ho možná ani nenapadlo, že by opravdu mohl objevit něco znepokojivého, a to by mu také mohlo obrátit život vzhůru nohama. A možná to bude mnohem jednodušší a nevypátrá nic. Alespoň si udělá hezkou dovolenou a prohlédne si oblíbené hady v jejich domácím prostředí.

Nakonec bylo určitě pěkné, že se do shánění letenek zapojila rodina Novotných. Alice, a nakonec i babička Sidonie využily svých kontaktů a soukromá letenka byla na světě. U babičky Sidonie není úplně jasné, zda šlo o bohulibé úmysly, když Adamovi cestu zajistila. Přece jen se o rozdělení zamilovaného páru snažila tak dlouho, že ji tu náhlou změnu v přístupu nemůže věřit ani Sid.

Adam tak rychle zabalil batoh a hurá do světa. Letiště nedaleko Dvora Králové tak zažilo romantickou rozlučku se slzami a vášnivými polibky.

Adam v letadle, zdroj: FTV Prima

 Z pohledu Sid mi to přišlo hodně dojemné. Přece jen jí odjíždí láska až do Amazonie, neví, kdy se vrátí, a má strach, aby se mu nic nestalo,

prozradila Michaela Pecháčková v okamžiku, kdy Šimon nasedl do letadla. Stále měla v očích slzy.

„Je to pro mě jako Míšu asi stejně dojemné jako pro Sid. Možná bych brečela ještě víc. Přece jen – když ti ten druhý odjíždí a nevíš, kdy se vrátí… K tomu strach, aby se něco nestalo… Ale jsem ráda, že jsem nemusela tolik brečet. Plakala jsem za pomoci slziček, ale pár jsem tam měla i svých. Dala jsem do toho emoce,“

usmívala se už herečka.

Kvůli odletu Adam na pár týdnů ze seriálu zmizel, ale rozhodně nezmizel Šimon ze života Michaely. I když se tihle dva nevídali na place, kontakt rozhodně neztratili. A jak se bude dařit Sid, když bude bez Adama?

„Bude smutná, bude se bát, bude se ale i smát,“

prozrazuje Pecháčková a naznačuje, že občas za to bude moci také nový fotograf Filip Janda (Tomáš Klus).

Loučení Sid a Adama, zdroj: FTV Prima
Zdroj článku:
  • Press kit TV Prima